*18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*2/2 νίκες μετρά η Κάρλος Στάιν κόντρα στη Σιενσιάνο σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΡΛΟΣ ΣΤΑΪΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ. Το 0-1 στο 66’, το 1-1 ήρθε στο 71’.

Ευχαριστημένη θα πρέπει να αισθάνεται η Κάρλος Στάιν για το εκτός έδρας 1-1 που πήρε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ. Ο αντίπαλος ήταν πιο απειλητικός, είχε τον πλήρη έλεγχο και τις περισσότερες σοβαρές ευκαιρίες, η Κάρλος Στάιν προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Ισοφαρίστηκε άμεσα, η Ντεπορτίβο πίεσε πολύ μέχρι το φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ. Τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζουν οι γηπεδούχοι (0-2-2), έρχονταν από δύο σερί ήττες κόντρα σε Σέζαρ Βαγιέχο (1-2) και Σαν Μαρτίν (3-1), με 13 πόντους καταλαμβάνουν την 17η θέση. Τιμωρημένος σήμερα ο προπονητής Σίλβα.

ΚΑΡΛΟΣ ΣΤΑΪΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από έξι σερί G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 4/6 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Καντολάο. Το γκολ ο Μπελτράν στο 74’, με δέκα παίκτες απ’ το 88’ η Καντολάο.

Όφειλε να κερδίσει εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα στο βατό ματς κόντρα στην Καντολάο, τα κατάφερε συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο η Καντολάο ήταν ανταγωνιστική, είχε κάποιες καλές στιγμές και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η Σιενσιάνο ήταν κυρίαρχη, έκανε ό,τι ήθελε, είχε δοκάρι και δύο ακυρωθέντα γκολ, ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει, όπως και έγινε. Δεύτερο «τρίποντο» στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (2-0-1), έχει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και με 28 πόντους καταλαμβάνει την έκτη θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς (0-1-2). Τιμωρημένοι οι Γκερέρο και Σαντοβάλ.

ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κάρλος Στάιν – Σιενσιάνο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ