14η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στο κύπελλο: Ζουβεντούδε – Σάο Πάολο 2-2, Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Παλμέιρας, για το κύπελλο. Το τέρμα που σημείωσε ο Πάτρικ στο 31ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σάο Πάολο, μετά από δυο σερί αποτυχίες. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ροζέριο Σένι υποδέχθηκε την Παλμέιρας, στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για τους “16” του κυπέλλου, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε την κούραση της αντιπάλου της και πήρε ένα ελαφρύ σκορ πρόκρισης.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ηττηθεί στην έδρα της από την ίδια αντίπαλο, με 1-2, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Μετά και από αυτή την απώλεια, έχει μείνει στο -10 από την κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι επικράτησε στα 14 από τα 16 τελευταία εντός της, έχοντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει και πάλι ο Σένι.

Σάο Πάολο Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 23ο λεπτό και παρότι είδε την αντίπαλό της να χάνει πέναλτι στο 37′, έμεινε με δέκα παίκτες στο 51ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Ουίλιαμ Ματέους. Σαν αποτέλεσμα, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (59′, 63′, 86′).

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ζουβεντούδε, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε (1-3 εντός), Κορίνθιανς (2-0 εκτός) και Σάντος (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-1. Παρότι προηγήθηκε στο σκορ και έδειχνε να ελέγχει το ματς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες και σαν αποτέλεσμα δέχθηκε την ανατροπή.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόουτς Εντουάρντο Μπαρόκα, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου. Αντικαταστάτης του είναι ο Ουμπέρτο Λουζέρ, που μέχρι πριν από ένα μήνα βρισκόταν στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης η Ζουβεντούδε, με μόλις δέκα βαθμούς, ενώ πανηγύρισε ένα διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-4). Εκτίει τιμωρία ο Ουίλιαμ Ματέους.

Ζουβεντούδε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ