*16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*Άσσος τα τελευταία 6/7 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Περού

ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Έχασε εκτός έδρας με 3-2 με αντίπαλο τη Σιενσιάνο. Στο 2-0 το σκορ μέχρι το 55’, η Καχαμάρκα ισοφάρισε με γκολ στο 66’ και το 85’, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Έφτασε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σιενσιάνο την προηγούμενη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε καθώς δέχτηκε τέρμα στις καθυστερήσεις. Η Σιενσιάνο ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε γκολ και άλλες φάσεις για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος μπήκε με γρήγορο 2-0, έδειχνε ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Η Καχαμάρκα έβγαλε αντίδραση, βρήκε γρήγορα το 2-1 και στο 85’ ισοφάρισε με πέναλτι, το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με ωραία κεφαλιά του Καράνδο. Επιστροφή στις ήττες έπειτα απ’ το εντός έδρας 4-3 επί της Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, έχει ρεκόρ 2-0-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 14 πόντους καταλαμβάνει την 15η θέση της βαθμολογίας. Είναι παραγωγική εντός έδρας, έχει ρεκόρ 3-1-1 στα τελευταία πέντε ματς στο γήπεδο της, σειρά αγώνων που σκόραρε συνολικά 15 γκολ!

ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 4/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΠΙΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Σπορτ Ουανκάγιο. Το γκολ ο Ντε λα Κρουζ στις καθυστερήσεις.

Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 1-0 επί της Ουανκάγιο, νίκη που ήρθε με γκολ στο φινάλε. Το παιχνίδι είχε αρκετές τελικές προσπάθειες, αμφότερες οι ομάδες απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, δεν ήταν πολλές οι καθαρές ευκαιρίες. Όλα έδειχναν ότι το ματς οδεύει προς ισοπαλία, ένα τυχερό γκολ έφερε το 1-0 στο φινάλε και χάρισε τη νίκη στην Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ.

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Μελγάρ (0-1 εντός) και Σπόρτινγκ Κριστάλ (1-0 εκτός), έχει ρεκόρ 2-0-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικός Ορτίς.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΠΙΝΑΣΙΟΝΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Καχαμάρκα – Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ