Γηπεδούχοι σε πτώση, στα Τίρανα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ο τελικός του Conference League κυριαρχεί στο πρόγραμμα της Τετάρτης (25/05). Τελικό, αλλά για το Κύπελλο, έχουμε και στην Κύπρο, ενώ ξεχωρίζουν, ακόμη, οι αναμετρήσεις για την εμβόλιμη αγωνιστική στη Νορβηγία, καθώς και εκείνες για το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, πτωτικά κινείται ο άσσος στην αναμέτρηση Οντ – Σάντεφιορντ. Ακόμη και στο 1.90 προσφερόταν το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι, τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκουμε το συγκεκριμένο σημείο στο 1.72.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Copa Libertadores και τον αγώνα Κόλο Κόλο – Φορταλέζα πέφτει το διπλό το οποίο από το 4.00 το βρίσκουμε στο 3.50. Στο Copa Sudamericana, κατρακυλά ο άσσος στην αναμέτρηση Χόρχε Βίλστερμαν – Έβερτον Ντε Βίνα και από το 1.90 στο οποίο παιζόταν χθες, πλέον προσφέρεται σε απόδοση 1.56.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο το μοναδικό παιχνίδι με “σοβαρό” τζίρο είναι ο τελικός του Conference League, Ρόμα – Φέγενορντ. 408.265€ έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στον αγώνα που γίνεται στα Τίρανα, με το 40.88% να πηγαίνει στη Ρόμα, το 29.34% στην ισοπαλία και το 29.78% στη Φέγενορντ. Στην αγορά Under / Over έχουν παιχτεί 13.409€, το 53% πηγαίνει στο ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 τέρματα και το 47% στο Over.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους στα σημερινά παιχνίδια

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:00 και ενδέχεται να αλλάξουν.