42η αγωνιστική (τελευταία)

*Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους με γηπεδούχο τη Μπούργος.

*Η Μπούργος είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η Χιρόνα υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Οβιέδο, χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ ανόδου. 

*Α’ Γύρος: Μπούργος – Χιρόνα 3-1 

ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Μάλαγα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για λίγα εκατοστά από το VAR. Στο 41’ ο Μιγκέλ Ρούμπιο πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και παρά τις ευκαιρίες της Μάλαγα στο δεύτερο μέρος, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπούργος ολοκληρώνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, κατά την οποία έδειξε ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία και ένα χρόνο μετά την άνοδό της, έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της και μάλιστα με άνεση. Παρά το γεγονός ότι πήγε στην Ανδαλουσία να παίξει με τη Μάλαγα (0-1) χωρίς να έχει κίνητρο, πήρε τους τρεις βαθμούς. Νίκησε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Αναμενόμενα ο πρωτεργάτης της επιτυχίας για τη Μπούργος, ο τεχνικός Χουλιάν Καλέρο, μένει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. “Είμαι χαρούμενος γιατί μένω εδώ όπου θέλω να βρίσκομαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Είναι εκτός δράσης ο αμυντικός Φραν Γκαρθία. 

Μπούργος Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 10/20 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μιραντές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Στουάνι στο 38’ για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Σάενθ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 89’ και πάλι ο Στουάνι σκόραρε για το τελικό 2-0.

Η Χιρόνα έκανε το καθήκον της στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, νίκησε τη Μιραντές (2-0) εντός έδρας και συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τη θέση της στην εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Της αρκεί πλέον μια ισοπαλία, αφού υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Οβιέδο που είναι έβδομη. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο αναμετρήσεις, μετρά ισάριθμες νίκες πλέον και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. “Για να είμαστε στα πλέι οφ, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Καταλανών, Μίτσελ. Πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή, όμως είναι δεδομένα εκτός δράσης οι Νταρίο Σαρμιέντο, Χουνκά και Ραμόν Τεράτς. Αμφίβολος ο Χουάνπε. 

Χιρόνα Στατιστικά

*8/10 παιχνίδια τελευταία με No Goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 14/20 ματς εκτός έδρας

Μπούργος – Χιρόνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ