*35η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Νταμπάρτον – Κόουβ Ρέιντζερς 1-3, Κόουβ Ρέιντζερς – Νταμπάρτον 2-0, Νταμπάρτον – Κόουβ Ρέιντζερς 2-2

*Η Κόουβ Ρέιντζερς έχει κερδίσει και τις δύο φορές που υποδέχθηκε την Νταμπάρτον, χωρίς να δεχθεί καν γκολ.                           

ΚΟΟΥΒ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κόουβ Ρέιντζερς κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Αλόα, αρκετά πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ανοιξε το σκορ με τον Φάιβι στο 57ο λεπτό, με τα δύο επόμενα τέρματα να είναι από τους Φάιβι (83’), Μάιλν (89’).

Η Κόουβ Ρέιντζερς επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Αλόα, έστω και αν χρειάστηκε να περάσει ένα αγχωτικό διάστημα, καθώς άργησε να σκοράρει το πρώτο της τέρμα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει 24 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, με 16 νίκες σε αυτό το διάστημα! Ειδικά στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με 12 νίκες σε 17 παιχνίδια.

Συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας, διατηρώντας το +5 από την δεύτερη Ερντρι και με αρκετά καλύτερη διαφορά τερμάτων, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να θέλει ένα βαθμό απόψε για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου.

Πρόσφατα χτύπησε ο επιθετικός και πρώτος της σκόρερ, ΜακΑλιστερ, με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Κόουβ Ρέιντζερς Στατιστικά

*Εχει πέντε συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ.

*Εχει 14/24 over 2,5 εντός έδρας, 9/17 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νταμπάρτον έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Ερντρι, σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ιστον στο 24’ και ο Γκάλαχερ στο 27’ την έβαλε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Όμως μείωσε με τον Στάνγκερ στο 39ο λεπτό και μετά το 41’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε, ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ του ΜακΚέιμπ στο 70’. Και ενώ πίεζε για να πάρει τη νίκη, έχασε με γκολ του Αλαν στο 88ο λεπτό.

Η Νταμπάρτον ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Ερντρι, σε έναν αγώνα που πάλεψε πάρα πολύ για να αποφύγει την ήττα, χωρίς να τα καταφέρει στο τέλος. Αυτή ήταν η πρώτη της έπειτα από τρεις αγώνες, αν και στους εννιά πιο πρόσφατους έχει μόλις μία νίκη, την οποία πέτυχε μακριά από το γήπεδό της.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με τα άλλα της κατηγορίας, οριστικοποιήθηκε πώς θα τερματίσει τη σεζόν στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σημαίνει πώς θα διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνες μπαράζ. Και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει να είναι εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας αμυντικός ΜακΓκίβερ, χτύπησε και ο αμυντικός Χάτσινσον που θα λείψει, ενώ τραυματίστηκε στη δουλειά του (!) και ο τερματοφύλακας Ραμσμπότομ που θα απουσιάσει σήμερα.

Νταμπάρτον Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G

*Εχει 13/19 G/G εκτός έδρας, 12/17 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 15/19 over 2,5 εκτός έδρας, 14/17 στο πρωτάθλημα.

Κόουβ Ρέιντζερς – Νταμπάρτον στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ