*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρετζίνα – Κρεμονέζε 1-2

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της ΣΠΑΛ. Μόλις στο 4′ ο Τσιόφανι με πέναλτι άνοιξε το σκορ, προτού ο Ζανιμάκια διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (65′).

Η ήττα που γνώρισε στην έδρα της Πίζα (3-0) θορύβησε την Κρεμονέζε που προσπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της ουραγού Πορντενόνε (2-1 εντός), ενώ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος άλωσε το “Paolo Mazza” επικρατώντας της ΣΠΑΛ (2-1). Το εν λόγω αποτέλεσμα την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από Πίζα, +2 από Μόντσα και +3 από Λέτσε.

Έπαιξε με μυαλό κι αποφασιστικότητα, καταφέρνοντας να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. “Η Ρετζίνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο”, είπε ο προπονητής Πέκια. Εξέτισε κι επέστρεψε στην αποστολή ο Βαλζάνια, παραμένει τιμωρημένος ο Ντι Καρμίνε.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΤΖΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Κοζέντσα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με πέναλτι ο Φολορούνσο.

Ζωντανή στη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ παρέμεινε η Ρετζίνα, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) με αντίπαλο την Κοζέντσα (1-0 εντός). Θα πρέπει να ευχαριστεί τη θεά τύχη για το “τρίποντο” που απέσπασε, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, και σίγουρα άξιζαν κάτι περισσότερο.

Στο στρατόπεδο της “γκρανάτα” επικρατεί αισιοδοξία πως ο Ρομπέρτο Στελόνε θα παραμείνει στο πάγκο και την επόμενη σεζόν, αναλαμβάνοντας ένα πρότζεκτ που θα έχει σε πρώτο πλάνο τη δημιουργία μίας ομάδας με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι σημαντικοί Μενέζ, Αγιά και Ρίβας. Νοκ άουτ τέθηκε ο Ντένις.

ΡΕΤΖΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 11/14 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 11/14 τελευταία παιχνίδια της.

Κρεμονέζε – Ρετζίνα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ