29η αγωνιστική

*100% πληρότητα θεατών.

*Στον Α’ γύρο: Αμιάν – Τουλούζ 0-0

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 0-1 γκολ!

*Μόλις μία νίκη μετρά η Αμιάν στα εννιά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στην Τουλούζ ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης (4-4-1).

ΤΟΥΛΟΥΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί που κρατούσε μέχρι το περασμένο Σάββατο, έληξε με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Καέν την περασμένη αγωνιστική. Αγνώριστη η ομάδα του Μοντανιέ, που αμυντικά δεν έδειξε καμία σοβαρότητα και στιβαρότητα, δέχτηκε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της πρωτοπόρου μετά την πρώτη ήττα που υπέστη από τις αρχές Δεκέμβρη στο πρωτάθλημα. Παρά το εντυπωσιακό αήττητο σερί της, δεν κατάφερε να αποσπαστεί βαθμολογικά από την Παρί, η οποία εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και μείωσε στους δύο βαθμούς. Φυσικά, παραμένει ακράδαντο φαβορί όχι μόνο για την άνοδο αλλά και για την πρώτη θέση.

«Η Καέν το πίστεψε, μας ώθησε να κάνουμε λάθη, έδειξε περισσότερη αποφασιστικότητα από εμάς. Πιστεύαμε ότι θα επιστρέψουμε στο 2-2, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μας περιορίσουν σημαντικά και το τρίτο γκολ μας έκοψε τα φτερά. Ήταν πιο διεισδυτικοί. Ήταν μια κακή μέρα, δεν καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε», δήλωσε ο βοηθός Μικαέλ Ντεμπέβ, μετά το παιχνίδι.

Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέραν του τραυματία χαφ Ντεζαεγκέρ (19/1) που παραμένει εκτός.

Τουλούζ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*Σκοράρει πρώτη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΜΙΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αξιοποίησε για άλλη μία φορά τις τελευταίες εβδομάδες την έδρα της και επικράτησε με 1-0 τη ουραγού Νανσί την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δίκαιο αποτέλεσμα, αφού είχε την μερίδα του λέοντος σε τελικές προσπάθειες και κατοχή της μπάλας. Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε με γκολ του Ακολό στο 82′. 

Το μονοπάτι των πλέι οφ μάλλον έχει χαθεί καιρό τώρα για την ομάδα του Ινσμπερζέ που δεδομένα θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της, ωστόσο αυτές δεν είναι με το μέρος της. Μεγάλη δύναμη η έδρα της, εκεί όπου μετρά πρόσφατο σερί 6-0-1, διάστημα στο οποίο σταθερά έβαζε από δύο γκολ και πάνω, με μοναδική εξαίρεση την νίκη επί της Νανσί την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ, η οποία επίσης αφήνει χώρο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το εκμεταλλευτούμε. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στα στημένα! Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή εικόνα της Αμιάν, να βάλουμε τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση όσο μπορούμε. Νομίζω ότι θα είναι ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι», προανήγγειλε εν όψει της σημερινής συνάντησης ο Ινσμπερζέ.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο ηγετικός στόπερ Πάβλοβιτς (17/2) στο νεότερο αγωνιστικό της πρόβλημα.

Αμιάν Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Βρέθηκε να προηγείται στα 3/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΑΜΙΑΝ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ