38η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Λίνκολν-Γουίμπλετον 0-1.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Χάρντι στο 29’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπρουμ στο 61’.

Ακόμα μία ήττα προστέθηκε στα αποτελέσματα της Γουίμπλετον, αυτή τη φορά απέναντι στην Πλίμουθ. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η αμυντική της λειτουργία αντιμετώπισε για ακόμα μία φορά πολλά προβλήματα, με τους γηπεδούχους να τα εκμεταλλεύονται, παραβιάζοντας την εστία της.

Την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θέλει να ανατρέψει η Γουίμπλετον, όμως η εικόνα που δείχνει εδώ και αρκετό καιρό μοιάζει να μην είναι εύκολο να αλλάξει. Σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ παράλληλα δέχεται πολύ εύκολα γκολ και δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο από τις αρχές του Δεκέμβρη, όπου και νίκησε την Άκρινγκτον (0-2). Έκτοτε μετράει εννέα ισοπαλίες και εννέα ήττες, έχοντας παραμείνει πολύ χαμηλά στην 20η θέση της βαθμολογίας και μόλις 1 βαθμό μακριά από την παρουσία της στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γουίμπλετον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ίπσουιτς με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Μπερνς στο 22’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζάκσον στο 32’.

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Λίνκολν απέναντι στην Ίπσουιτς. Καθόλου καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, αφού μεσοεπιθετικά δεν ήταν δημιουργική, ενώ στο αμυντικό της κομμάτι υπέκυψε πολύ εύκολα στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη γκολ για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει να κάνει η Λίνκολν και ίσως έχει την ευκαιρία να το πετύχει απέναντι στην πολύ κακή Γουίμπλετον. Ξεσπάσματα έχει καταφέρει να κάνει μόνο η Λίνκολν το τελευταίο διάστημα, παίρνοντας μάλιστα μια αναπάντεχη νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-1), με τις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της να τη βρίσκουν χωρίς βαθμό. Δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, σκοράρει με το σταγονόμετρο εκτός αν βρεθεί σε μέρα που θα είναι περισσότερο αποτελεσματική και βρίσκεται σε πολύ παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή της αντίπαλο, αφού είναι μόλις 5 βαθμούς πάνω από εκείνη.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίμπλετον – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ