*8η αγωνιστική της τρίτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

*12 εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε 2 γκρουπ. Οι 2 πρώτοι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*Οι 2 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση του κάθε γκρουπ δίνουν αγώνες μπαράζ μεταξύ τους.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο βαθμολογικό πίνακα, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι η διαφορά τερμάτων.

*Σε 9 επίσημες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων η Αυστραλία παραμένει αήττητη με ρεκόρ 6-3-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΟΜΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαουδική Αραβία, για την προηγούμενη αγωνιστική του ομίλου. Στάθηκε στο ύψος του, αντιμετωπίζοντας μία πολύ ανώτερη ομάδα. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά με το καλημέρα του β’ μέρους έμεινε πίσω στο σκορ (1-0 στο 48′). Πίεσε για την ισοφάριση, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά οι Σαουδάραβες αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν το 1-0 μέχρι τέλους.

Ήταν η 3η του νίκη στα τελευταία 4 επίσημα παιχνίδια του. Βρίσκεται στην 4η θέση του Γκρουπ Β, στο -7 από την 3η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μαθηματικά έχει ελπίδες για την 3η θέση, με 3 αγωνιστικές να απομένουν, αλλά το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια του.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαουδική Αραβία.

Ομάν Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια του. (Δες το στην interwetten)

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Βιετνάμ, για την προηγούμενη αγωνιστική του ομίλου. Κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, δίχως να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους της. Εξασφάλισε νωρίς τη νίκη, με το σκορ στο 2-0 από το 1ο ημίχρονο. Διαδικαστικού χαρακτήρα το β’ μέρος, με τους Αυστραλούς να σκοράρουν δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς ήττα (1-2-0). Βρίσκεται στην 3η θέση του Γκρουπ Β, στο -1 από τη 2η Ιαπωνία και στο -5 από την 1η Σαουδική Αραβία, με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Έχει σκοράρει στα 9 από τα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια της.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Συνέτριψε εντός έδρας το Βιετνάμ με 4-0.

Αυστραλία Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΟΜΑΝ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ