*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κινγκ’ς Λιν – Μπόρεχαμ Γουντ 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπόρεχαμ Γουντ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Χάλιφαξ με 0-1, σε ένα από τα λεγόμενα παιχνίδια έξι βαθμών, με τις ομάδες αυτές να είναι πολύ πιθανόν να δώσουν πάλι ραντεβού στα πλέι οφς για την άνοδο! Αυτή ήταν η 10η νίκη της στα 15 τελευταία παιχνίδια που παραμένει αήττητη, ενώ και στο γήπεδό της παραμένει αήττητη φέτος, με 10 νίκες σε 16 παιχνίδια.

Είναι πάντα εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η θέση συγκεκριμένα, αλλά είναι και σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, ενώ έχει παίξει και τα λιγότερα παιχνίδια στην κατηγορία. Αλλά δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο +4 συγκεκριμένα, ενώ διαθέτει πάντα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Στο προηγούμενο παιχνίδι χτύπησε ο αμυντικός Φάιφιλντ, με την συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπόρεχαμ Γουντ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Χάλιφαξ, με τέρμα του Ρις στο 37ο λεπτό, ούσα αρκετά καλύτερη και πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα δέχθηκε έντονη πίεση, γλιτώνοντας πάντως την ισοφάριση.

Μπόρεχαμ Γουντ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 12/16 under 2,5 εντός έδρας, 9/12 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κινγκ’ς Λιν ακολουθεί τελείως αντίθετη πορεία από την σημερινή της αντίπαλο, αφού έχασε και από την Σάουθεντ με 2-1 εκτός έδρας, σε παιχνίδι επίσης έξι βαθμών, αν και πάλεψε πάρα πολύ για να κερδίσει. Αλλά αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της, 12η στα 13 τελευταία παιχνίδια της, όπου κέρδισε μόνο την ουραγό Ντόβερ εντός. Μακριά από το γήπεδό της έχει εφτά σερί ήττες επίσης, μετά τη μοναδική της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επί της Μέιντενχεντ.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, αφού όχι μόνο παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει μείνει πολύ πίσω από μία θέση παραμονής, στο -14 συγκεκριμένα, έχοντας καταφέρει να είναι πάνω μόνο από την ουραγό Ντόβερ.

Τραυματίες και σίγουρα απόντες είναι ο αμυντικός Ντέντον, ο μέσος Ιόντον και ο αμυντικός Κάλεν – ΜακΦάντεν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν έχασε και από την Σάουθεντ με 2-1 εκτός έδρας, με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από πέναλτι του Ντάλμπι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι της. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Φιπς στο 27’, πριν ισοφαρίσει με τον Ντένις στο 49΄.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει τρία συνεχόμενα G/G

*Εχει 7/12 over 2,5 εκτός έδρας, 7/11 στο πρωτάθλημα.

Μπόρεχαμ Γουντ – Κινγκ’ς Λιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ