FIBA Champions League: Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5058. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (19:00)

Αναβολή λόγω Covid.


5059. ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (19:30)

Η Ρίτας κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο της κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική την κάτοχο του τροπαίου Μπούργκος με 84-77 και μάλιστα στην Ισπανία. Ακολούθησαν έξι ματς εντός Λιθουανίας, πέντε για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Έχασε μόνο στο τελευταίο από την πανίσχυρη Ζαλγκίρις με 72-67 εντός έδρας. Ακόμη κι εκεί το πάλεψε το ματς.

Χάποελ Χολόν – Μπεσίκτας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Στρασβούργο απέκλεισε με δραματικό τρόπο τον ΠΑΟΚ. Έκανε το 2-0 με αυτοκτονία του δικεφάλου στη δεύτερη αναμέτρηση. Μετά από αυτό το ματς κέρδισε τη Λιμόζ με 97-66 εντός έδρας, αλλά έχασε στο ντέρμπι από την Παρί με 85-80 εκτός έδρας. Είναι ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Ρίτας ποντάρει πολλά στην έδρα της για να προχωρήσει και είναι πιο ξεκούραστη από το Στρασβούργο. Το όριο του αγώνα είναι χαμηλά. Βρίσκεται μόλις στους 4.5 πόντους και πιστεύουμε ότι αξίζει να πάμε με τους Λιθουανούς. Θα ποντάρουμε λοιπόν στον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5060. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΖΟΝ (21:00) 

Και μόνο ότι προκρίθηκε ως πρώτη από όμιλο στον οποίο συμμετείχε και η Τενερίφη λέει πολλά. Η ομάδα του Τζον Πάτρικ συνεχίζει με υψηλές βλέψεις. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αποκλείσει την Μπάμπεργκ στο Κύπελλο και έχει κάνει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Η τελευταία μάλιστα στην έδρα της πρωταθλήτριας Άλμπα.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ντιζόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντιζόν κέρδισε με 83-79 στην έδρα της Ρίγα, έκανε το καθήκον της, σκούπισε μία υποδεέστερη ομάδα και είναι στη φάση των 16. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με τη Λε Πορτέλ, επικράτησε εντός έδρας με 86-72 και μετρά πλέον τέσσερις νίκες στη σειρά.

Οι παίκτες του Τζον Πάτρικ διψούν για καλό μπάσκετ και θέλουν τη διάκριση στον θεσμό. Στην έδρα τους είναι πάρα πολύ δυνατοί και θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Η Ντιζόν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά μέχρι εκεί. Η γερμανική ομάδα μπορεί να πάρει και τη νίκη και να καλύψει το Line των 4.5 πόντων για να μας δώσει τον άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη bwin.