Προγνωστικά Τένις: Προβάδισμα Σαποβάλοβ στο ντέρμπι της ημέρας

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Ράιλι Οπέλκα – Ντένις Σαποβάλοβ

Το νούμερο 29 του κόσμου Οπέλκα, κάνει αθόρυβα τη δουλειά του μέχρι στιγμής στο Australian Open με δύο νίκες σε straight set κόντρα σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους όπως είναι οι Κέβιν Άντερσον και Ντομινίκ Κόπφερ. Ο 24χρονος έχει σε εξαιρετική κατάσταση το σερβίς του με 41 άσους σε έξι σετ μέχρι στιγμής και μόνο πέντε διπλά λάθη, όπως επίσης και ένα πολύ καλό ρεκόρ στα τάι-μπρέικ που παίζει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του. Η Οπέλκα έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του σιγά σιγά στις μεγάλες διοργανώσεις καθώς έφτασε στους ημιτελικούς του Masters της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν και στους “16” σε Grand Slam για πρώτη φορά στο US Open.

Ο 22χρονος Ντένις Σαποβάλοβ από την άλλη χρειάστηκε πέντε σετ κόντρα στον Soonwoo Kwon την Τετάρτη, παίζοντας ήδη εννέα σετ στη Μελβούρνη. Το νούμερο 14 του κόσμου έχει ωστόσο αρκετά αποθέματα ενέργειας ακόμα, αλλά πρέπει να κάνει περισσότερες ανόδους στο φιλέ και παίξει επιθετικά απέναντι σε ένα τενίστα που δεν διαθέτει και την καλύτερη κίνηση μέσα στο court. Η εκπληκτική πορεία του την περασμένη σεζόν μέχρι τους ημιτελικούς του Wimbledon είναι ο οδηγός για πετύχει μια ακόμη καλή πορεία και στο πρώτο major της χρονιάς.

Η πρώτη συνάντηση τους σε αυτό το επίπεδο σίγουρα ενδέχεται να είναι κλειστή με τουλάχιστον ένα με δύο τάι-μπρεικ να κρίνουν τα σετ. Ο Οπέλκα δείχνει αρκετά σταθερός μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη και οι συνθήκες φαίνεται να ταιριάζουν στο παιχνίδι του, αλλά κάτω από τα μεγάλα φώτα μιας γεμάτης Margaret Court Arena καθιστάται σχεδόν σίγουρα πως το επίπεδο του Καναδού να ανέβει. Ο Σαποβάλοβ είναι καλύτερος τενίστας εκ των δύο με περισσότερα όπλα και ποικιλία στο παιχνίδι και έτσι αποτελεί την επιλογή μας για την επικράτηση.

Εκτίμηση: Ντένις Σαποβάλοβ (1.91)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ