*Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θλιβερός στο εκτός έδρας ματς με την Ιεράπετρα την Κυριακή, έχασε παντελώς δίκαια και καθαρά από μια ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης ο Αστέρας, δέχτηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει. Ήταν το πρώτο ματς του μετά τις 22 Δεκεμβρίου, ήταν λογικό να βρίσκεται εκτός ρυθμού, ωστόσο η εικόνα του ήταν απαράδεκτη. Η προηγούμενη εικόνα της ομάδας της Λακωνίας είναι η εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ Β’ στις 22 Δεκεμβρίου, έκτοτε έπεσε θύμα των αναβολών λόγω σωρείας κρουσμάτων Covid-19 στις ομάδες της κατηγορίας. Δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4), κέρδισε μόλις μια φορά σε εννέα αγώνες, με 6 πόντους είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, στο -3 απ’ την παραμονή.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας. Στο 3-0 το ημίχρονο με τα γκολ των Βουό, Καλούδη και Μεσιδόρο, μείωσε στο φινάλε ο Αστέρας Βλαχιώτη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δε σκόραρε στα 5/8 τελευταία παιχνίδια (δες το στη betshop).

*Under 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στάθηκε «όρθια» μέσα στο γήπεδο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, πήρε το 0-0 και αποχώρησε ικανοποιημένη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα χάσει το ματς στα «χαρτιά», καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν τεράστια γκέλα! Οι Μεσήννιοι παραβίασαν τον κανονισμό και έπαιξαν με ληγμένες Κάρτες Υγείας, οι Βοιωτοί το αντιλήφθηκαν, κατέθεσαν ένταση και λογικά θα πάρουν το ματς με 3-0, ενώ η Καλαμάτα βάσει του κανονισμού μηδενίζεται και της επιβάλλεται αφαίρεση τριών βαθμών!

Πρόκειται για αυτογκόλ ολκής απ’ την Καλαμάτα, καθώς αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, θα μείνει στο -9 απ’ την κορυφή! Είχαν προηγηθεί εφτά σερί νίκες για την ομάδα του Αναστόπουλου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με 22 πόντους είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, στο -3 απ’ την κορυφή, αλλά με δύο ματς λιγότερα απ’ τον Λεβαδειακό. Αποκλείστηκαν οι Σίντνεϊ Ματέους, Μαρκόφσκι, Νάνι, Βάλισον, Αντεμάι και Λαδάς. Η αποστολή: Ταΐρης, Καραχάλιος, Μαβινγκά, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος, Λουκίνας, Γρίβας, Κόκκορης, Μπόρχες, Φελίπε.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 8/10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 7/10 ματς στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ