NBA: Συνεχίζοντας το σερί

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:

Καλησπέρα friends! Άλλη μία καλή μέρα ήταν και η χθεσινή, όπου κλείσαμε με 3/3 εδώ στο σάιτ, ενώ και στο Discord, στα σημεία που δίνουμε πιο αργά, πέρασαν 5/6 σημεία, χάνοντας το απόλυτο για 1 πόντο. Προχωράμε δυνατά!

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

[02:30] ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ (22-22) – ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ (21-22)

Οι Νικς έχασαν χθες από τους Χόρνετς (87-97), με κορυφαίους τους Ράντλ και Μπάρετ που αμφότεροι σημείωσαν 18 πόντους. Εκτός παραμένουν Ρόουζ και Ρέντις, ενώ αμφίβολοι είναι Γουόκερ και Νοέλ. Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν άνετα χθες τους Γουόριορς (119-99). Πρωταγωνιστής για τους λύκους ήταν ο Τάουνς που πέτυχε 26 πόντους και 11 ριμπάουντ. Παραμένει ο Μακλάφιν.

[05:00] ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ (31-12) – ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ (10-32)

Οι Γουόριορς υπέστησαν βαριά ήττα χθες απέναντι στους Τίμπεργουλβς (119-99), με μοναδικό διασωθέντες τους Πουλ και Κουμίνγκα που πέτυχαν 20 και 19 πόντους αντίστοιχα. Εκτός παραμένουν Γκριν και Γουάιζμαν, ενώ αμφίβολος είναι ο Πέιτον. Οι Πίστονς προέρχονται από βαριά ήττα απέναντι στους Σανς (108-135), με κορυφαίο τον Τζόζεφ που σημείωσε 21 πόντους. Παραμένουν εκτός Γκραντ και Ολίνικ, ενώ αμφίβολοι είναι Τζάκσον και Μακρούντερ.

Οι Γουόριορς φέτος ευστοχούν σε 14.5 τρίποντα ανά αγώνα, όντας η 2η ομάδα με τα περισσότερα ανά παιχνίδι, ενώ δέχονται 12. Οι Πίστονς, από την άλλη, μετράνε λίγο πάνω από 11 εύστοχα τρίποντα ανά ματς και οι αντίπαλοί τους σχεδόν 12.5. Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε φέτος, οι 2 ομάδες ευστόχησαν συνολικά σε 26 τρίποντα, επιβεβαιώνοντας το συγκεκριμένο όριο. Θα πάμε οπότε με Over 24.5 τρίποντα στην Pamestoixima.

Ο Στιούαρτ, στα τελευταία 7 παιχνίδια, μετράει 2 τάπες ανά αγώνα. Οι Γουόριορς, από την άλλη, στα δικά τους τελευταία 7 παιχνίδια, δέχονται 6 κοψίματα ανά ματς, όντας η 2η χειρότερη ομάδα, σ’ αυτό το διάστημα, ενώ πιο συγκεκριμένα, τα 3.5 κοψίματα απ’ αυτά, έρχονται από τα αντίπαλα 5ρια, όντας η χειρότερη σ’ αυτό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα σ’ αυτά τα παιχνίδια εναντίον των Γουόριος, είναι οι Τάουνς με 2 τάπες (μ.ο. 1 ανά ματς), Βούτσεβιτς με 3 (μ.ο. 1 ανά ματς), Γιάννης με 3 (μ.ο. 1.5 ανά ματς), Τζάκσον Τζούνιορ με 3 (μ.ο. 2 ανά ματς), Άλλεν με 2 (μ.ο. 1.5 ανά ματς) και Φίννεϊ-Σμίθ με 2 (μ.ο. 0.5 ανά ματς). Βρίσκω υπερβολικά υψηλή την συγκεκριμένη απόδοση, γι αυτό θα πάμε με Στιούαρτ 2+ κοψίματα στο 3.10 στην Stoiximan.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord