*Αγώνας εξ αναβολής

*Η Ολτρινχαμ κέρδισε την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την Στόκπορτ, εντός έδρας το 2013. Από τότε έπαιξαν άλλες 10 φορές, ανεξαρτήτως έδρας, χάνοντας τις εφτά και φέρνοντας τρεις ισοπαλίες, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία εντός.

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολτρινχαμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπαρνέτ, φτάνοντας τα οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Και ειδικά στο γήπεδό της δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες, με τέσσερις σερί ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 16η θέση συγκεκριμένα, αρκετά μακριά πάντως τόσο από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +11 από αυτήν, όσο και από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -12 συγκεκριμένα.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Κίρμπι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολτρινχαμ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μπαρνέτ, αν και προηγήθηκε με τον Πρινγκλ στο 62ο λεπτό, είχε ευκαιρίες να σκοράρει και δεύτερο γκολ, όμως όχι απλά δεν τα κατάφερε, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπραντλ στο 90ο λεπτό.

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει 18/21 G/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 7/11 over 2,5 εντός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στόκπορτ πέρασε από την έδρα της Σόλιχαλ Μουρς, κερδίζοντας με 0-1, αλλά έχει να αγωνιστεί από τις 28 Δεκεμβρίου! Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, ενώ ειδικά στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες και μία ήττα στους οκτώ τελευταίους αγώνες, με την ήττα να έχει έρθει σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Είναι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση βολής από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -2 συγκεκριμένα, ενώ δεν είναι και πολύ μακριά από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, ούσα στο -8 από αυτήν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στόκπορτ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Σόλιχαλ Μουρς, σκοράροντας με τον Μάντεν στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης. Νωρίτερα της είχε ακυρωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γλίτωσε και μία φορά στο δεύτερο μισό του αγώνα από το δοκάρι της, πριν προηγηθεί.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει 12/15 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/13 over 2,5 εκτός έδρας, 7/11 στο πρωτάθλημα.

Ολτρινχαμ – Στόκπορτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ