*Τρίτος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΟΒΕΝΤΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέτρια εμφάνιση για την Κόβεντρι στην επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις κόντρα στη Μίλγουολ, εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία ήταν σε γενικές γραμμές σταθερή, όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικοί, καταφέρνοντας να παραβιάσουν την εστία της σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που βρήκαν στόχο.

Αρκετά επικίνδυνη η κλήρωσή της, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ντέρμπι. Δεν φαίνεται να βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγώνες, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 4 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 6. Πλέον δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική ούτε μπροστά στο κοινό της και σε αυτό είναι φανερό πως φταίνε τα αμυντικά προβλήματα που έχει.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μπράντσο στο 79’.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ακόμα μια πειστική εμφάνιση για τη Ντέρμπι που κατάφερε να περάσει από την έδρα της Ρέντινγκ. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Στο αμυντικό της κομμάτι παρά το γεγονός πως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της σε δύο περιπτώσεις.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, ενώ ιδανικό θα ήταν να πάρει και την πρόκριση απέναντι στην Κόβεντρι. Έχει πλεονέκτημα όσο αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε λιγότερους ακυρωμένους αγώνες στο πρόγραμμά της. Στο αγωνιστικό κομμάτι δείχνει πολύ θετικά σημάδια, αφού βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, όμως στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της φαίνεται πως έχουν επανέλθει οι αμυντικές αστάθειες που την πλήγωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν την φετινή σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ρέντινγκ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τα δύο γκολ του Χόιλετ στο 37’ και στο 56’, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Καζίμ-Ρίτσαρντς στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντέιβις στο 90+1’.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal έληξαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Κόβεντρι – Ντέρμπι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ