Interwetten: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα με κορυφαίες αγορές (08/01)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Η Σούπερ Λιγκ έχει φτάσει στην 17ηαγωνιστική και η ιντερβεττεν διαθέτει τις αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα με πληθώρα αγορών! Ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα (08/01) τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύσκολη αρχή έκανε για το νέο έτος στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, καθώς έχασε από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0. Είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 2-1. Ο απολογισμός του στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Σούπερ Λιγκ είναι 1-1-2. Βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, από ΠΑΟΚ (0-4, εντός) και Παναθηναϊκό (2-0, εκτός), ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε και πάλι στις νίκες στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Ιωνικό (1-0) παρά τις πολλές του απουσίες. Το σύνολο του Μεταξά μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις πιο πρόσφατες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μπορείτε να ποντάρετε σε κορυφαίες αγορές για την αναμέτρηση στην πλατφόρμα της Interwetten. Όπως παρατηρούμε, ο άσσος του ΟΦΗ πληρώνει 2.25, ενώ το διπλό εντοπίζεται στο 3.50 και η ισοπαλία στο 3.10.

Δείτε όλες τις αποδόσεις και τις αγορές για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ