*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Εξετερ – Σάτον 2-0

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην ιστορία τους σε αυτό το γήπεδο.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σάτον κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Χάρογκεϊτ, κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα, ίσως και λιγότερα για να είμαστε ειλικρινείς. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερις αγώνες, στους οποίους είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Αλλά ήταν και η τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, στα οποία δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Και ειδικά στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί νίκες εντός, εφτά σε 10 αγώνες.

Είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 4η συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής, τόσο από την πρώτη τριάδα και την απευθείας άνοδο, στο -2 για την ακρίβεια, όσο και από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά, στο +3.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Μπιούτιμαν που έχει κάνει εγχείρηση.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Σάτον κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Χάρογκεϊτ, πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Γουίλσον στο 30ο λεπτό, αν και η εμφάνιση της δεν ήταν εντυπωσιακή και μάλλον μία ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Σάτον Στατιστικά

*Εχει 3/4 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*Εχει έξι σερί N/G εντός έδρας, 9/13 συνολικά, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΞΕΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Εξετερ δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά έπειτα από 17 αγώνες, χάνοντας τελικά με 0-1 εντός έδρας από την Τρανμίρ. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ήττα, δεύτερη σερί στο γήπεδό της, ενώ δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα, με τρεις ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα.

Είναι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πρώτη εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά σε απόσταση βολής – «αναπνοής» από αυτήν, στο -1 συγκεκριμένα.

Ο προπονητής της, Ματ Τέιλορ, ξεκαθάρισε πώς είχε διαθέσιμους 11 παίκτες και δύο τερματοφύλακες, με τους οποίους έκανε προπονήσεις, λόγω προβλημάτων με κορωνοϊό, χωρίς να αναφέρει ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν απόψε.

Πάντως από τους τελευταίους αγώνες έλειψαν λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Νόμπε και ο μέσος Ντιενγκ, που μάλλον θα λείψουν και απόψε, αν και ο δεύτερος έχει κάποιες ελπίδες συμμετοχής.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Εξετερ ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Τρανμίρ, χάρη σε ένα τέρμα του Νέβιτ στο 17ο λεπτό, έχοντας γλιτώσει και από το δοκάρι της νωρίτερα, έχοντας στη συνέχεια κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εξετερ Στατιστικά

*Εχει 17/18 G/G στα τελευταία της παιχνίδια.

*Εχει εννιά σερί G/G εκτός έδρας, 10/13 συνολικά, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Σάτον – Εξετερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ