Eurocup: Δύο έδρες κι ένα over

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5438. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ (18:30, NΟVASPORTS 5)

Στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Πασούτιν, η Λόκο έχασε με 108-104 μετά από δύο παρατάσεις από τη Νίζνι. Ο Μαξίμοβιτς, βοηθός μέχρι πρότινος του Πασούτιν, θα είναι και σήμερα στον πάγκο, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να βγει η χρονιά με αυτόν τον κόουτς για να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ. Οι παίκτες πρέπει να κρατήσουν την κατάσταση τώρα στα χέρια τους, οπότε αναμένουμε κάποια αντίδραση από αυτούς.

Λοκομοτίβ Κουμπάν – Παρτίζαν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρτίζαν έχει πάρει τα τελευταίο δυο ματς στις λεπτομέρειες. Πρώτα κέρδισε τη Σλασκ εντός με 75-73 για το Eurocup και ακολούθησε η νίκη στην έδρα της Μόρναρ με 66-64. Πριν από αυτές τις νίκες είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Τσεντεβίτα/Ολίμπιγια για την Αδριατική Λίγκα. Με λίγα λόγια προβληματίζει στα τελευταία ματς η ομάδα του Ομπράντοβιτς που δείχνει να μην έχει τη σπιρτάδα της εκκίνησης.

Δεν θα μπλέξουμε με το ντέρμπι. Με υπηρεσιακό κόουτς η Λοκομοτίβ, κάνει νερά εσχάτως η Παρτίζαν, δεν θα ασχοληθούμε.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ


5439. ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ (19:00)    

Σαν να γίνεται κάτι καλό στην Τουρκ. Κατάφερε να περάσει από την έδρα της Τρέντο με 76-70 και μετά από αυτό το ματς ανακοίνωσε ότι ο Χένρικ Ρέντλ (προπονητής της εθνικής Γερμανίας) είναι ο νέος της κόουτς. Με αυτόν στον πάγκο κατάφερε και έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της Καρσίγιακ, ενώ δείχνει να έχει μεγαλύτερη διάθεση για άμυνα. Μένει να δούμε αν το καλό υλικό, που δεδομένα έχει, θα μπορέσει να πάει καλύτερα με νέο… καπετάνιο.

Τουρκ Τέλεκομ – Λιετκαμπέλις στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιετκαμπέλις έχασε στην Ανδόρα με 81-76. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ήρθε η ήττα, αφού απλά μείωσε στο φινάλε η λιθουανική ομάδα και δεν διεκδικήσει ποτέ ουσιαστικά τη νίκη. Είναι πάντως επικίνδυνη ομάδα που στη μέρα της κι αν την υποτιμήσεις θα σου κάνει τη ζημιά.

Θα πάρουμε το ρίσκο μας με ποντάρισμα σε αυτό το ματς. Η Τουρκ είναι σε φάση καλή. Ο Ρεντλ είναι αξιόλογος κόουτς και σίγουρα θα βάλει μία τάξη. Με καλή ψυχολογία από τις δύο σερί νίκες και με σύμμαχο την έδρα, μπορεί να πάρει τη νίκη και να καλύψει και τη διαφορά των 4.5 πόντων για τον άσσο στο χάντικαπ με 1.90 στη stoiximan.


5440. ΤΡΕΝΤΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ (21:00)    

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ η Τρέντο φέτος. Στο Eurocup παραπαίει, στην Ιταλία διαπρέπει. Κάπως έτσι λοιπόν έχασε στην έδρα της την προηγούμενη εβδομάδα από την Τουρκ Τέλεκομ με 76-70 και βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στον όμιλο. Λίγες μέρες μετά ταξίδεψε στην έδρα της πολύ ισχυρής Νάπολι και κατάφερε να την κερδίσει μέσα στο σπίτι της με 81-72. Με αυτό το αποτέλεσμα φιγουράρει μόνη στην 3η θέση, πίσω από τα δύο μεγαθήρια, Μιλάνο και Βίρτους.

Τρέντο – Αμβούργο Τάουερς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Αμβούργο καθάρισε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με μία εμφάνιση που από μόνη της συνιστά έκπληξη, ξέχωρα από το γεγονός ότι κέρδισε το φαβορί. Το 100-82 αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα και έφερε την απόλυση του προπονητή των αντιπάλων. Στη Γερμανική λίγκα έριξε ακόμη μία 100άρα, αφού πέρασε με 100-88 από την έδρα της Βούρτσμπουργκ. Είναι σε καλό φεγγάρι και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το μομέντουμ.

Θα αποφύγουμε το διπλό, καθώς αν παίξει σύμφωνα με αυτό που μπορεί η Τρέντο, είναι ανώτερη από το Αμβούργο, θα πάρουμε όμως το Over. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τραβήξουν τους γηπεδούχους στον τρελό ρυθμό τους και πιστεύουμε ότι αυτό θα πράξουν. Πάμε λοιπόν με το over 159.5 στο 1.90 από τη winmasters.


5441. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (21:00)    

Έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη η Σλασκ στο Βελιγράδι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έχασε με 75-73 από την ισχυρή Παρτίζαν στις λεπτομέρειες. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς είχε κερδίσει το Αμβούργο με 87-71. Γενικά είναι σε καλό φεγγάρι και στα τελευταία έξι σε πρωτάθλημα και Eurocup έχει πέντε νίκες. Τα σημάδια είναι καλά παίζοντας κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Σλασκ Βρότσλαβ – Μπανταλόνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπανταλόνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πολύ καλή φέτος η πένια. Κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Παρί με 86-63 δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της. Κατόπιν πήγε στη Μάλαγα για ένα ντέρμπι, το οποίο κατάφερε να το κερδίσει και αυτό. Είναι πραγματικά εξαιρετική ομάδα διότι έχει και τις απουσίες των Πολ, Μπάσας και Ουίλις. Προς το παρόν δείχνει να τις καλύπτει, αλλά δεν θα είναι πάντα τόσο εύκολο.

Μας φοβίζουν οι απουσίες της πένια και η έδρα της Σλασκ, από την άλλη όμως η διαφορά ανάμεσα στα δύο σύνολα είναι μεγάλη. Με το line στους 8.5 πόντους καλό θα είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε εμπλοκή με το ματς από στοιχηματικής άποψης.


5442. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00)

H Γκραν Κανάρια έδειξε τον λόγο για τον οποίο την εκτιμούμε και την υπολογίζουμε τόσο πολύ φέτος. Η ομάδα του Φίσακ ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο με ένα σερί τεσσάρων ηττών στις αποσκευές της. Πολύ κακό μομέντουμ για να παίξε κόντρα σε μία ομάδα που διαπρέπει. Κι όμως, οι νησιώτες έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα με 83-76. Στο πρωτάθλημα όμως έκαναν πισωγύρισμα, ή μάλλον έδειξαν πολύ κουρασμένοι για να χάσουν στο Μπιλμπάο με 95-80. Οι απουσίες των Αλμπισί και Πουστοβίι κοστίζουν πολύ.

Γκραν Κανάρια – Βίρτους Μπολόνια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βίρτους καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Προμηθέα φτάνοντας άνετα στο 91-72. Η ομάδα του Σκαριόλο τρέχει σε ένα σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις παρά τις πολλές και συνεχείς απουσίες που καλείται να διαχειριστεί. Σταθερά εκτός από την αρχή της χρονιάς οι Γιούντο και Αμπάς, ενώ λείπουν επίσης οι Μανιόν, Χέρβεϊ, Κορντινιέ.

Θα στηρίξουμε το αουτσάιντερ. Η Γκραν Κανάρια έχει δυνατή έδρα και πιστό κοινό. Το ματς δεν είναι εύκολο για τη Βίρτους, η οποία είναι επηρεασμένη από τις απουσίες. Αυτό είναι δεδομένο. Το όριο του αγώνα έχει βγει στους 3.5 πόντους και θα εμπιστευτούμε τον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 από την betshop.