*Φάση των «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αναμέτρηση νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισε η Άρσεναλ που έφυγε με εύκολη νίκη από την έδρα της Λιντς. Μπορεί η κατοχή της μπάλας να ήταν μοιρασμένη, όμως οι ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, απειλώντας σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη εστία και καταφέρνοντας να σκοράρουν τέσσερις φορές. Για ακόμη ένα παιχνίδι η αμυντική λειτουργία της ήταν εξαιρετική, καθώς δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία της, παρ’ όλα αυτά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε από την άσπρη βούλα και βρήκαν δίχτυα.

Την πιο βατή κλήρωση φαίνεται να έχει, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Σάντερλαντ, εντός έδρας. Έχει δείξει ξεκάθαρες προθέσεις για να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση προκειμένου να κάνει ένα βήμα παραπάνω για το στόχο της. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 9 τέρματα, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί μόλις 1. Η πολύ κακή αρχή στη σεζόν μοιάζει πλέον παρελθόν εδώ και αρκετό καιρό και πλέον βλέπουμε την Άρσεναλ να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λιντς με σκορ 1-4, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Μαρτινέλι στο 16’ και στο 28’. Τη σκυτάλη πήρε ο Σάκα στο 42’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφίνια στο 75’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σμιθ Ρόου στο 84’.

Άρσεναλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ μέτρια εμφάνιση και τυχερή ισοπαλία για τη Σάντερλαντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ίπσουιτς. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες και απείλησε με ελάχιστες από αυτές την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση, όμως ήταν πολύ σταθερή και απέτρεψε το μεγαλύτερο ποσοστό απειλών των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Δύσκολη κλήρωση για το Λιγκ Καπ, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Άρσεναλ, εκτός έδρας. Δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Σάντερλαντ, ειδικά μετά το ντεφορμάρισμα που είχε, μετράει τέσσερα ματς χωρίς ήττα, έχοντας πάρει δύο νίκες και σκοράροντας σε όλες τις αναμετρήσεις. Το πρόβλημα της είναι κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι, αφού στους 3/4 αγώνες που έδωσε, δέχθηκε γκολ. Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αλλά δεν αναμένεται να κλειστεί πίσω περιμένοντας την αντίπαλό της, αφού δεν είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού που την έχουμε συνηθίσει.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ίπσουιτς με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Νόργουντ στο 45+1’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπρόντχεντ στο 50’.

Σάντερλαντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Άρσεναλ – Σάντερλαντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ