*Αγώνας εξ αναβολής

*Και στους δύο αγώνες τους πέρυσι σκόραραν και οι δύο ομάδες.

ΧΑΛΙΦΑΞ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χάλιφαξ ξεπέρασε άμεσα τον αποκλεισμό – σοκ στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας την Γουίλντστοουν, έστω και δύσκολα. Στο γήπεδό της έχασε τον πιο πρόσφατο αγώνα, αλλά αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της εντός, έπειτα από αυτήν στο πρώτο φετινό της παιχνίδι εκεί, και μετά από οκτώ σερί νίκες.

Είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την όγδοη που δεν οδηγεί σε αυτά, στο +4 συγκεκριμένα, ενώ είναι στο -3 από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, όμως ακόμη και αν κερδίσει απόψε, δεν θα βρεθεί στην πρώτη θέση, εκτός αν το πετύχει με οκτώ γκολ διαφορά!

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Χάλιφαξ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Γουίλντστοουν, χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Γουάρμπαρτον στο 34ο λεπτό και ενώ νωρίτερα κινδύνευσε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Και στη συνέχεια άντεξε στην πίεση που δέχθηκε, αν και είχε φάσεις για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G μαζί με under 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 6/10 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιτέλους νίκη για την Κινγκ’ς Λιν, που κέρδισε την μοναδική ομάδα που έχει από κάτω της στο βαθμολογικό πίνακα, την ουραγό Ντόβερ, με 2-1 εντός έδρας, όσο δύσκολα δείχνει το τελικό σκορ, στο ντεμπούτο του Τόμι Γουίντρινγκτον στον πάγκο της. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από οκτώ σερί ήττες και έπειτα από 10 αγώνες στο πρωτάθλημα, στους οποίους είχε εννιά ήττες και μία ισοπαλία!

Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 22η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας λίγο πιο κοντά στις θέσεις παραμονής, ούσα πλέον στο -4 από αυτές.

Εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις και να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ρόουλι, Γκασκόιν, Γουόκερ, ο επιθετικός Τέιλορ και ο αμυντικός ΜακΦάντεν, με όλους τους να λείπουν από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας τους, ενώ στο προηγούμενο χτύπησε και ο μέσος Σαντάιρ με τη συμμετοχή του απόψε απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Ντόβερ, παρόλο που δέχθηκε την ισοφάριση από τον Πάβεϊ στο 31’, έχοντας προηγηθεί με τον Μπάρετ στο 20’. Αλλά άντεξε μετά το δεύτερο γκολ του Μπάρετ στο 49’, κρατώντας τη νίκη ως το τέλος.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/8 over 2,5 εκτός έδρας.

Χάλιφαξ – Κινγκ’ς Λιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ