Κουπόνι Μπάσκετ Σαββάτου (04/12) – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ

5461. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (12:00, COSMOTE SPORT 8)

Περισσότερα για το Γκαζιαντέπ – Νταρουσάφακα εδώ.


5462. ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΜΕΡΚΕΖΕΦΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΝΤΙΓΙΕΣΙ ΝΤΕΝΙΖΛΙ (14:30)   

Από κάκιστη εμφάνιση έρχεται η Τουρκ. Έχασε μέσα στο σπίτι της από την υποδεέστερη Γιάλοβα με 80-68. Δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτήν που έκανε στην έδρα της Γκαζιαντέπ με 83-72. Καλείται να ανακάμψει όχι τόσο αγωνιστικά, όσο ψυχολογικά. Απολύθηκε ο Γκιουρέν, ψάχνει προπονητή.

Η Μερκέζ παραπαίει. Μετά τη νίκη επί της Αφιόν με 87-79 στις 24 Οκτωβρίου δεν ξέρει τι σημαίνει νίκη. Έχει δώσει πέντε ματς και έχει χάσει και στα πέντε. Στο τελευταίο ηττήθηκε μάλιστα με μεγάλη διαφορά, 97-77 από την Τόφας εκτός έδρας.

Αν δεν ήταν σε αυτό το μομέντουμ η Τουρκ θα είχε αξία ο άσσος στο -7.5, τώρα τον σκεφτόμαστε αλλά με επιφύλαξη.


5080. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΟΚ (17:00, ERT3)

Περισσότερα για το Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ εδώ.


5463. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ (17:00)

Περισσότερα για το Μπεσίκτας – Τόφας Μπούρσα εδώ.


5323. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΪΡΟΪΤ (19:00)

Κάκιστη εμφάνιση για την Μπάμπεργκ και εντός έδρας διασυρμός με 100-80 από τη Βόννη. Στα τελευταία πέντε ματς έγραψε τέσσερις ήττες και δεν έχει καμία δικαιολογία, αφού δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Απολύθηκε ο Ροϊάκερς, στη θέση του ο Αμιέλ που ήταν στη Νίμπουργκ.

Η Μπαϊρόιτ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι σε αντιδιαστολή με ότι συμβαίνει στους γηπεδούχους. Στα τελευταία έξι ματς έχει καταφέρει να πετύχει πέντε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει και στο FIBA Europe Cup. Παίζει εξαιρετική άμυνα και ανοίγει τις διαφορές στις νίκες της.


5330. ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΣ ΧΑΪΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ (19:00)

Η Χάιντελμπεργκ έρχεται στην αναμέτρηση σήμερα από τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις στα τελευταία πέντε. Στο τελευταίο της παιχνίδι το πάλεψε αρκετά αλλά έχασε στην έδρα της Τσέμνιτζ με 67-64. Μετά το καλό της ξεκίνημα δείχνει να αρχίζει να ξεφουσκώνει.

Η Γκέτινγκεν έχει κάνει δύο σερί βαριές ήττες. Πρώτα ήρθε ο διασυρμός στην έδρα της Γκέτινγκεν με 83-46. Αυτό το αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση προκάλεσε τριγμούς. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ήταν αδύνατον να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μπάγερν και έχασε από τους Βαυαρούς με 80-66 εντός έδρας.

Με 4.5 πόντους στο πλευρό της, η Γκέτινγκεν μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στο χάντικαπ.


5450. ΑΝΔΟΡΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ (19:00)

Εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια για την Ανδόρρα με 83-77. Δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτήν στην έδρα της Μπανταλόνα στο Eurocup. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Γενικά είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό και ένα σχετικά μεγάλο θετικό σερί. Γκαρθία, Πέρεθ και Κρόφορντ είναι εκτός.

Η Ομπραντόιρο κέρδισε με 87-82 τη Σαραγόσα εντός έδρας. Σημαντική νίκη για την παραμονή που ήρθε μετά από τρεις ήττες. Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Μπέτις με 87-76 κι αυτό έγινε στις 23 Οκτωβρίου. Σουάρεθ και Μπελιάουσκας είναι τραυματίες.

Στους 6.5 πόντους το χάντικαπ με φαβορί την Ανδόρα. Ο άσσος δεν είναι κακό σημείο.


5451. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (19:00)

Με αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ σε σχέση με τα ματς πριν τη διακοπή η Φουνελαμπράδα. Η Φουένλα λοιπόν μετά από τέσσερις ήττες στη σειρά κινήθηκε για να βελτιώσει τα πράγματα και να σώσει την κατηγορία.

Η Βαλένθια μετρά πέντε σερί νίκες. Οι νυχτερίδες βρίσκουν τον δρόμο τους με τον κόουτς Πεναρόγια και πάνε πλέον από το καλό στο καλύτερο. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισαν με 100-84 την Μπιλμπάο. Κλαβέρ, Τόμπεϊ και Ντιμιτρίγιεβιτς είναι εκτός.

Η διακοπή για τις εθνικές και κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ θα μας κάνουν να απέχουμε και να μην παίξουμε στο φαβορί στο -6.5 που ήταν η πρώτη μας σκέψη για το ματς.


5464. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΣΟΚΑΡ ΠΕΤΚΙΜΣΠΟΡ (19:15)

Το πάλεψε μέχρι τέλους η Μπούρσα, αλλά τελικά έχασε με 79-75 από την Νταρουσάφακα. Στα τελευταία πέντε ματς έχει τέσσερις ήττες και μόνη νίκη αυτή επί της Μπουγιούκ με 85-83. Οι δύο από τις τέσσερις ήττες έχουν έρθει στο Eurocup, μία από τον Προμηθέα στην παράταση και μία από την Γκραν Κανάρια εντός έδρας με διψήφια διαφορά.

Η Πετκίμ δεν μπόρεσε να σταματήσει την ανοδική πορεία της Εφές και έχασε εντός έδρας με 92-82. Πέντε σερί ήττες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δύσκολα θα μείνουν στην κατηγορία αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπούρσα, αλλά οι 9.5 πόντοι στο χάντικαπ κάνουν απαγορευτικό το ποντάρισμα.


5084. ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (20:00, ERT3)

Περισσότερα για το ΑΕΚ – Προμηθέας εδώ.


5416. ΤΖΕΡΜΑΝΙ ΜΠΡΕΣΙΑ ΛΕΟΝΕΣΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (21:00, NOVASPORTS 4)

Περισσότερα για το Τζερμάνι Μπρέσια Λεονέσα – Βενέτσια εδώ.


5337. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  (21:30) 

Κάκιστη εμφάνιση για τη Μιτελντόιτσερ και εκτός έδρας ήττα με 100-68 από την Μπαϊρόιτ. Τέσσερις σερί ήττες για τους γηπεδούχους και μόνο σε μία από αυτές κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα. Επίσης οι δύο ήττες ήρθαν με 100άρα. Στην άμυνα υπάρχει έλλειψη διάθεσης και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η Μπάγερν κέρδισε τη Βιλερμπάν και μας επιβεβαίωσε ακόμη και στο χάντικαπ. Η ομάδα του Τρινκιέρι είναι σε άνοδο. Στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα κι αυτή στο σουτ από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Μόνη απουσία ο Ραντόσεβιτς.

Η Μπάγερν σκέφτεται και την Ευρωλίγκα, οπότε δεν θα μπλέξουμε με ποντάρισμα.


5338. ΒΟΝΝΗ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  (21:30) 

Είναι σε φοβερή κατάσταση η Βόννη. Με έξι νίκες σε οκτώ αγώνες φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπάγερν. Πέρασε διά περιπάτου από την έδρα της Μπάμπεργκ με 100-80 συνδυάζοντας σκορ και θέαμα. Τρεις σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Η Όλντενμπουργκ δεν είναι καλά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκίσεν με 75-72. Με αυτό το αποτέλεσμα μετρά πλέον εννέα ήττες στα τελευταία 10 ματς. Ο γερόλυκος Πόουλντινγκ είναι σαν να παλεύει μόνος του κι όταν ένας 38χρονός είναι ο καλύτερος σου παίκτης, τότε ως ομάδα έχει πρόβλημα.

Η Βόννη είναι φαβορί, αλλά δεν θα την εμπιστευτούμε, διότι κάποια στιγμή η Όλντενμπουργκ θα ξεσπάσει. Ας μην το πληρώσουμε εμείς.


5452. ΜΑΝΡΕΣΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ  (21:45)

Εξαιρετικό σύνολο η Μανρέσα φέτος. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες έχασε στην έδρα της ισχυρής Μούρθια με 71-67. Πάλεψε μέχρι τέλους και στο παιχνίδι αυτό και δικαιολογημένα έχει βλέψεις για οκτάδα στον πρώτο γύρο και συμμετοχή στο Κόπα Ντελ Ρέι. Δυνατή στην άμυνα, μπορεί να ανταποκριθεί και σε υψηλό και σε χαμηλό τέμπο.

Η Τενερίφη συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά να είναι από τις ισχυρές δυνάμεις της λίγκας. Πήρε το τοπικό ντέρμπι με την Γκραν Κανάρια με 98-89 και με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τις πέντε σερί νίκες. Τελευταία φορά έχασε από τη Λούντβιγκσμπουργκ με 80-69 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλο ντέρμπι, το βλέπουμε σε χαμηλό σκορ, πάμε με το under 163.5.


5453. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:45, COSMOTE SPORT 7)

Η Σαραγόσα έχασε με 87-82 στην έδρα της Ομπραντόιρο. Δεν είναι καλά στα τελευταία ματς, έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα, τα δύο από αυτά είναι για το FIBA Europe Cup. Κουκ και Γιούστα παραμένουν εκτός, ενώ σίγουρα δεν έχει σχέση με την ομάδα που είχε χτίσει την τελευταία διετία ο Φίσακ.

Η Ρεάλ κέρδισε με τα χίλια ζόρια τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα με 72-70. Η ομάδα του Λάσο έχει φτάσει πλέον τις 10 σερί νίκες παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ούτε μία φορά ο κομβικός Ράντολφ και ο χρήσιμος Τόμπκινς. Αμφότεροι ίσως να πατήσουν παρκέ σήμερα.

Στους 8.5 πόντους το χάντικαπ, εξαρτάται από τα κέφια της Ρεάλ. Δεν θα μπλέξουμε.