Τελικός Κυπέλλου

*Διπλοί αγώνες. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα της Νταεγκού, στις 11 Δεκεμβρίου.

*Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 

*Η Γεονάμ έχει στο παλμαρέ της 3 Κύπελλα Ν.Κορέας έναντι 1 της Νταεγκού.

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 8 από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΓΕΟΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην πιο πρόσφατη αγωνιστική της υποχρέωση, αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στην Νταέτζεον και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ της 2ης κατηγορίας για τα μπαράζ της ανόδου. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, που δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, με το 0-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου επικρατώντας εκτός έδρας με 1-2 της Ουλσάν, τότε πρωτοπόρου της 1ης κατηγορίας. Εκμεταλλεύτηκε τις λίγες φάσεις που δημιούργησε και προηγήθηκε με 0-2 στο 49′. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 80′, παρά την καθολική τους κυριαρχία. Μετράει 2 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Νταέτζεον.

Γεονάμ Στατιστικά

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην Stoiximan)

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΝΤΑΕΓΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σουγουόν Μπλουγουίνγκς, την προηγούμενη αγωνιστική, για το πρωτάθλημα. Σε ένα 1ο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Δέχθηκε το 1-1 με το καλημέρα του β’ μέρους (1-1 στο 49′), αλλά ξαναπήρε το προβάδισμα στο 75′, σε μία από τις λίγες ευκαιρίες της μετά το 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 της Γκανγκβόν. Κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια προηγήθηκε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. Έχασε πέναλτι τρία λεπτά αργότερα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και το 0-1 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους. Μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τραυματίες οι Τζιεόνγκ-Τζου Σούε (-)και Κιμ Σέοκ (14 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σουγουόν Μπλουγουίνγκς, για το πρωτάθλημα.

Νταεγκού Στατιστικά

*3 σερί over2.5 γκολ.

*Ν/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΕΟΝΑΜ – ΝΤΑΕΓΚΟΥ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ