*18η αγωνιστική

*Οι έξι τελευταίοι αγώνες τους, από τρεις σε κάθε έδρα, έχουν λήξει G/G μαζί με over 2,5.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Νορθάμπτον απέφυγε την ήττα, σε ένα παιχνίδι από τα λεγόμενα έξι βαθμών, φέρνοντας 1-1 στο γήπεδο της Μπράντφορντ. Αλλά έφτασε τους πέντε σερί αγώνες χωρίς να έχει κερδίσει, δύο εκ των οποίων είναι οι πιο πρόσφατοι στο γήπεδό της.

Είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής, τόσο από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο, στο -1 για την ακρίβεια, αλλά και από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο +2 από αυτήν!

Οι αμυντικοί Μιλς, Νέλσον τραυματίστηκαν σοβαρά και λείπουν εδώ και καιρό, ενώ αναμένεται να απουσιάσουν για πολύ ακόμη, ενώ ο αμυντικός Χάριμαν έσπασε κάποια πλευρά και αναμένεται να λείψει για δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νορθάμπτον έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μπράντφορντ, αν και προηγήθηκε με τον Πίνοκ στο 60’, αλλά ισοφαρίστηκε σχετικά σύντομα, στο 67’ από τον Βέρναμ το τέρμα που δέχθηκε από, σε έναν ισορροπημένο αγώνα, που δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί G/G .

*Εχει 8/12 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας, έξι σερί στα πιο πρόσφατα, 7/9 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα δύο φορές, επί της δυνατής Πορτ Βέιλ, με 3-2 εντός έδρας, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη της έπειτα από εφτά αγώνες και τρεις σερί ήττες, ενώ εκτός έδρας δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, με δύο ήττες στους τελευταίους.

Είναι στην τελευταία θέση παραμονής, στην 22η του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε απόσταση βολής και από τις δύο ομάδες που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στο +2 και στο +3 αντίστοιχα!

Λείπει εδώ και λίγο καιρό ο μέσος Σίχαν που θα απουσιάσει και απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Πορτ Βέιλ, σε έναν αγώνα που βρέθηκε να χάνει δύο φορές και πήρε τη νίκη με γκολ του Μάρτιν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρματα των Γουόραλ (20’), Γκίμπονς (52’), έχοντας ισοφαρίσει και τις δύο φορές με τους Κέιλορ – Νταν (31’), Χαρτ (81’).

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί G/G, τα πέντε μαζί με over 2,5

*Εχει 6/11 over 2,5 εκτός έδρας, 4/8 στο πρωτάθλημα.

Νορθάμπτον – Ολνταμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ