Κουπόνι Δευτέρας (22/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μετά από ένα γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σαββατοκύριακο, το κουπόνι οπάπ της Δευτέρας (22/11) είναι περιορισμένο σε παιχνίδια, έστω και έτσι όμως υπάρχουν ματς που ξεχωρίζουν.  Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέφτει η αυλαία στη Serie A

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Serie A. Η ανεβασμένη Βερόνα υποδέχεται την άκρως ανταγωνιστική μακριά από το “Carlo Castellani” Έμπολι, ενώ το βράδυ Τορίνο και Ουντινέζε διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Τα βλέμματα στη Λάρνακα

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Κύπρο, οι οποίες ολοκληρώνουν τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 18:00, ο πρωτοπόρος Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ, ενώ δυο ώρες αργότερα η ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί τον ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ, στο παιχνίδι που συγκεντρώσει τα βλέμματα.

Με σύμμαχο την παράδοση

Η 16η αγωνιστική στη Δανία ολοκληρώνεται απόψε, με τη Σοντερίσκε να φιλοξενεί την Άαλμποργκ (20:00). Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, η οποία ποντάρουν στην προϊστορία, που τους θέλει να κερδίζουν και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο.

Ευκαιρία κορυφής για Τζουργκάρντεν

Ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική στην Α Σουηδίας, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, οι οποίες ανοίγουν σέντρα στις 20:00. Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη έχει η Τζουργκάρντεν, αρκεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νόρκεπινγκ. Εκτός έδρας αποστολές για τις Κάλμαρ και Μιάλμπι, κόντρα στις ήδη υποβιβασμένες Έρεμπρο και Έστερσουντ.

Με απουσίες αλλά με γεμάτο γήπεδο

Στην Τουρκία ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις και φυσικά ξεχωρίζει το εντός έδρας παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ, η οποία θέλει να πετύχει 6η σερί νίκη και να διατηρηθεί στο +7 από τους διώκτες της. Νωρίτερα, στη μάχη της παραμονής η Καϊσέρισπορ φιλοξενεί την Γκιόζτεπε.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αλλαγή προπονητή στην Κρακόβια

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική στην Πολωνία, νωρίς η Ζαγκλεμπιε υποδέχεται την φορμαρισμένη νεοφώτιστη Ραντόμιακ και το βράδυ η Κρακόβια με νέο προπονητή στον πάγκο τη διεκδικήτρια του τίτλου Ρακόβ.

Απειλούν οι ομάδες νέων

Τέσσερα παιχνίδια εξ’ αναβολής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Β’Ολλανδιας. Στην μάχη ρίχνονται οι τέσσερις ομάδες νέων, οι οποίες απειλούν να κόψουν βαθμούς από ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο είτε τα πλέι οφ. Αναμένονται πολλά γκολ και φάσεις σε όλα τα παιχνίδια.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)