4η  αγωνιστική του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα απευθείας στη φάση των «16», με τη δεύτερη να παίζει διπλούς αγώνες πλέι-οφ με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για το ποια θα προκριθεί εξίσου στη φάση των «16».

*Με Under 2.5 τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ζόρια Λουγκάνσκ 0-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΣΝΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Ζόρια Λουγκάνσκ που μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας την προηγούμενη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ, συνέχισε αήττητη τις υποχρεώσεις της. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα εντός έδρας με σκορ 1-0, σε μια καλή εμφάνιση και χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση αμυντικά. Στη συνέχεια πέρασε από την έδρα της Ρουκχ Λβιβ στην παράταση, αφού το σκορ έμεινε στο 0-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ουκρανίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι θριάμβευσε κόντρα στη Μέταλιστ εκτός έδρας, καθώς την νίκησε με σκορ 1-6, κάνοντας μια πολύ αποτελεσματική εμφάνιση τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, δείχνοντας πως είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τη συνέχεια.

Πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και μοιάζει πολύ έτοιμη να υποδεχθεί τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Παίζει πολύ απελευθερωμένα μπροστά στο κοινό της, πιέζοντας τις αντίπαλες ομάδες και απειλώντας με κάθε τρόπο την εστία τους. Αμυντικά έχει δείξει σταθερότητα, καθώς μετράει μηδέν παθητικά στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια που έδωσε.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μέταλιστ με σκορ 1-6, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ρέμενγιουκ στο 6’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σαγιαντμάνες στο 9’. Ανέτρεψαν το σκορ με τον Γκλάντκι στο 38’ και τη διαφορά στο σκορ έδωσε ξανά ο Σαγιαντμάνες στο 55’. Το δείκτη του σκορ αύξησε περισσότερο ο Γκλάντκι στο 71’, με τον Ουγούσου να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 77’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλιμπέκοβ στο 90+2.

Ζόρια Λουγκάνσκ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.(Δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ μέτρια η κατάσταση στο στρατόπεδο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κόνφερενς Λιγκ, δεν έδειξε και το καλύτερο πρόσωπο. Έμεινε στην ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Μπερόε εκτός έδρας, απειλώντας ελάχιστα την αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα απειλήθηκε αρκετά η εστία της. Η συνέχεια ήταν θετική αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρντα εντός έδρας με σκορ 2-0, χωρίς όμως να κάνει τόσο καλή εμφάνιση. Η τελευταία αναμέτρηση έφερε και την ήττα απέναντι στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ εντός έδρας με σκορ 1-3, όντας αναποτελεσματική τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την ευστοχία τους.

Ρεβάνς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να πάρει η ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα αντιμετωπίσει τη Ζόρια Λουγκάνσκ εκτός έδρας. Έχει δείξει αρκετά καλή εικόνα μακριά από το γήπεδό της, βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια, όμως παράλληλα δεν διατηρεί την εστία της ανέπαφη συχνά. Αυτή τη στιγμή όμως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αγωνιστικά, όπως άλλωστε έχει δείξει στις τελευταίες εμφανίσεις της και αναμένεται να δυσκολευτεί αρκετά σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μίντσεβ που πέτυχε χατ-τρικ (49’, 55’, 66’), με τον Μπαϊ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 84’.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Ζόρια Λουγκάνσκ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ