26η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ά Γύρος: ΧαμΚαμ – Ούλενσακερ/Κίσα 3-0

ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ/ΚΙΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ούλενσακερ παλεύει να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε βαθμός που μπορεί να αποσπάσει είναι σημαντικός. Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Στιέρνταλς-Μπλινκ (0-0), κράτησε το μηδέν εκτός έδρας και για την ώρα υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Στιέρνταλς-Μπλινκ και είναι εκείνη που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Έχει δύο σερί ισοπαλίες χωρίς τέρματα όμως δεν έχει νίκη για δέκα αγώνες. Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Σούντλι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με αντίπαλο τη Στιέρνταλς-Μπλινκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με το μυαλό στην άμυνα και δεν πήραν υψηλό ρίσκο κατά τη διάρκεια του ματς. Μοιραία έμεινε το μηδέν και μοιράστηκαν από έναν πόντο.

Ούλενσακερ/Κίσα Στατιστικά

*4/6 ματς με N/G (δες το στη betshop)

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 10/12 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΜΚΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η ΧαμΚαμ επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς έκανε εύκολο το έργο της στο εντός έδρας ματς εναντίον της Ράνχαϊμ (3-0), σκοράροντας δύο τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην OBOS-ligaen και παραμένει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, εξασφαλίζει την άνοδο στην Eliteserien. Συμπλήρωσε δώδεκα αναμετρήσεις δίχως ήττα. Εξέτισε την ποινή του και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο αμυντικός Κούρουτσαϊ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Ράνχαϊμ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 13’ ο Μελγκάλβις σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 20’ ο Ρότζερς πέτυχε δεύτερο γκολ και έκανε το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 74’ ο Σίλντνες σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΧαμΚαμ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 10/12 ματς εκτός έδρας

Ούλενσακερ/Κίσα – ΧαμΚαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ