*10η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Άμεσα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Αλεσάντρια, μετά την ήττα στην έδρα της Κόμο (2-0). Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πετάξει στο καναβάτσο την Κροτόνε (1-0 εντός) φτάνοντας τους επτά βαθμούς. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το χαμένο πέναλτι του Κοράτσα μόλις στο 4′, ανοίγοντας το σκορ στο 45′.

Πήραν τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. “Είδα την ομάδα που ήθελα στον αγωνιστικό χώρο, όσοι δεν μάχονται δεν θα παίζουν”, είπε ο προπονητής Λόνγκο. Με δέκα αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μαρκόνι για ρατσιστική επίθεση στον Όμπι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Κροτόνε. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κολάι στο 45′. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι στο 4′, με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (87′).

ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) για την Φροζινόνε. Εκμεταλλεύτηκε το “Benito Stirpe” προσπερνώντας το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Άσκολι (2-1). Παθητικό ρόλο κράτησαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν την κατοχή μπάλας στους αντιπάλους τους, την ώρα που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν στο στόχο.

“Η Αλεσάντρια έχει την ψυχολογία με το μέρος της, μπορούμε να φτάσουμε σε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντί της”, υπογράμμισε ο προπονητής Γκρόσο που δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του. “Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες”, είπε. Υπολογίζεται κανονικά ο Ρίτσι.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Άσκολι. Σκόραραν οι Γκάτι (32′) και Ρίτσι (48′) για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Μπιντάουϊ στο 65′.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Αλεσάντρια – Φροζινόνε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ