Κουπόνι Τρίτης (26/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ (26/10), καθώς είναι γεμάτο με εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά και παιχνίδια Κυπέλλου. Ξεχωρίζουν τα ματς για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη Serie A Ιταλίας, τη στιγμή που δράση έχουμε και στο Κύπελλο Ελλάδας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες αποστολές για Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ, δύο απ’ τις πιο ισχυρές ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Στο άλλο ματς, η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι φαβορί κόντρα στην Καλλιθέα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με φόρα Τσέλσι και Άρσεναλ

Τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ είναι Τσέλσι και Άρσεναλ, που υποδέχονται τις Σαουθάμπτον και Λιντς αντίστοιχα. Στο άλλο παιχνίδι, η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ.

Επιστρέφει στις νίκες η Βιγιαρεάλ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ που έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες εντός συνόρων, υποδέχεται την Κάντιθ και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Επίσης, η Αλαβές φιλοξενεί την Έλτσε και η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δύσκολο ταξίδι στο Μιλάνο για Τορίνο

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής στη Serie A. Η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο, νωρίτερα νωρίτερα η Σπέτσια υποδέχεται την Τζένοα και η Βενέτσια τη Σαλερνιτάνα.

Τα φώτα στη Νυρεμβέργη

Ανοίγει η αυλαία του 2ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Αμβούργο, εύκολο έργο θα έχει η Ντότμουντ κόντρα στην Ίνγκολσταντ. Στην έδρα της Μάιντς ταξιδεύει η Μπίλεφελντ και σε αυτή της Όσναμπρικ η Φράιμπουργκ.

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε (20:00), ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Με στόχο να εδραιωθεί στην τρίτη θέση, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται τη Γκάις, η οποία έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τρέλεμποργκ φιλοξενεί την Εσκιλστούνα, που στα εκτός της απογοητεύει σε γενικές γραμμές.

Με στόχο την πρόκριση

Για τη φάση των “16” του κυπέλλου Φανίας, διεξάγονται απόψε δυο αναμετρήσεις. Στις 19:00, η Χόρσενς υποδέχεται τη Βέιλε, με τις δυο ομάδες να έχουν μια κατηγορία διαφορά. Την ίδια ώρα, η Φρεντερίτσια φιλοξενεί τη Χβίντοβρε, ερχόμενες αμφότερες από δυο σερί νίκες.

Γουίγκαν-Λίνκολν

Αγώνας για την 12η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας που είχε αναβληθεί. Δυνατό ματς αναμένεται ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν σαν προτεραιότητά τους το σκοράρισμα (21:45).

Ντονκάστερ-Κέμπριτζ

Αγώνας για την 6η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας που είχε αναβληθεί. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς μόνο στο γήπεδό τους και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν για ακόμη έναν αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει αρκετά στα εκτός (21:45).

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Οι εμβόλιμες της Σκωτίας

Εμβόλιμη 11η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Ντάνφερμιλ-Ρέιθ Ρόβερς είναι η αναμέτρηση που τραβάει τα βλέμματα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν (21:45). Λίγο νωρίτερα την αυλαία ανοίγει το ματς Μόρτον-Πάρτικ Θιστλ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να κρατήσουν από νωρίς τις πιθανότητες να τερματήσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (21:30).

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia 26-10