*9η αγωνιστική.

*Καμία εκ των δύο ομάδων δε σκόραρε πάνω από ένα γκολ στα τελευταία 6/9 μεταξύ τους παιχνίδια.

*Μόλις δύο ήττες για την Μπέρνλι στα τελευταία εννέα ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-3-2), τις υπέστη στα τελευταία δύο μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρά τις απουσίες, κατάφερε να πάρει σπουδαίας σημασίας νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λιντς. Καταπληκτική εμφάνιση σ’ όλους τους τομείς για τη Σαουθάμπτον, είχε μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η Λιντς δεν απείλησε καθόλου. Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο 45λεπτο, το γκολ τελικά ήρθε στο 53’ για τη Σαουθάμπτον, που το άξιζε πέρα για πέρα, θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλες φορές και να κερδίσει πιο άνετα. Ανύπαρκτη επιθετικά η Λιντς, τελείωσε το ματς με τρία σουτ, κανένα εκ των οποίων στο στόχο!

Πρώτο “τρίποντο” φέτος για τους “άγιους”, κατάφεραν να το πάρουν χωρίς τους Γουόρντ-Πράους και Άνταμς, έδειξαν ότι διαθέτουν “μέταλλο”. Έρχονταν από δύο σερί ήττες από Τσέλσι (3-1 εκτός) και Γουλβς (0-1 εντός), είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες με Γουέστ Χαμ (0-0 εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (0-0 εκτός). Παρότι βγάζει φάσεις, δε σκοράρει όσο θα ήθελε. Λείπει ξανά ο εξαιρετικός μέσος Γουόρντ-Πράους, επιστρέφει ο Άνταμς (Επιθετικός, 5,1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Το γκολ ο Μπρόγια στο 53’. Καθολικά ανώτερη η Σαουθάμπτον, ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε, άξιζε στο 100% τη νίκη. Θλιβερή η εικόνα της Λιντς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις (δες το στη betshop).

*Έρχεται από 5/8 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Η Σαουθάμπτον έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα πρώτου ημιχρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ, έχε δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΝΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν είχε πολλές απαιτήσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ήξερε ότι οι πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα δε θα ήταν πολλές. Δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα στα πρώτα κρίσιμα λεπτά, δέχτηκε γκολ στο 12’ και αυτό την ανάγκασε να “κυνηγά”, απείλησε μόνο σε μια-δυο περιπτώσεις, είχε τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο. Όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ούτε στο ελάχιστο, στο 70’ δέχτηκε δεύτερο γκολ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε οριστικά.

Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τρεις αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις για την Μπέρνλι, ερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες με Λέστερ (2-2 εκτός) και Νόριτς (0-0 εντός). Δεν έχε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μόλις τρεις πόντους σε οκτώ αγωνιστικές, είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός, απ’ τη στιγμή που δε βγάζει τη “σκληράδα” των προηγούμενων χρόνων. Έχει το πιο “φτωχό” ρόστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, οι επιλογές του κόουτς Ντάις δεν είναι πολλές. Επιστρέφει ο πολύτιμος Μι (Αμυντικός, 6,1). Δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ στις τέσσερις φετινές εξόδους για την Πρέμιερ Λιγκ (0-1-3).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το 1-0 ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 12’, το 2-0 έκανε ο Ντε Μπράιν στο 70’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχη και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

ΜΠΕΡΝΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Over 2.5 τα 3/6 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπέρνλι έχει σκοράρει πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όλα την έβαλαν σε θέση οδηγού στο σκορ, ωστόσο δεν κέρδισε κανένα ματς!

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ