*9η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τέσσερις φορές στη 2. Μπουντεσλίγκα με τη Λειψία να πανηγυρίζει τρεις νίκες, ενώ μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη.

*Η Λειψία παραμένει αήττητη στις 21 αγωνιστικές που έδωσε κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες (18-3-0), κάτι που αποτελεί ρεκόρ πρωταθλήματος.

*Συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό και με διαφορά γκολ -15, η Γκρόιτερ Φιρτ έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα μετά από οχτώ αναμετρήσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε η Λειψία, απολογισμός που μείωσε δραματικά τις ελπίδες της για συνέχεια στην εν λόγω διοργάνωση. Μεσοβδόμαδα προηγήθηκε της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ωστόσο επέστρεψε με άδεια χέρια από αυτό (3-2). “Τρέχει” ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων στην Μπουντεσλίγκα (2-2-0), την προηγούμενη βδομάδα απέσπασε τον βαθμό στο νέο γήπεδο της Φράιμπουργκ (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από την άσπρη βούλα του πέναλτι και γλίτωσαν λίγο αργότερα, όταν ο Χέλερ είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ που εξαπέλυσε από πλάγια θέση. Αποφασισμένοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισαν στο 63′ κι έχασαν άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθούν με κορυφαία το δοκάρι του Χέφλερ. Τραυματίστηκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ο Κλόστερμαν και τέθηκε νοκ άουτ, παραμένουν εκτός οι Χάλστενμπεργκ και Μπρόμπεϊ.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-2) από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Εμπαπέ έκανε το 1-0 στο 9′, ανέτρεψαν τα δεδομένα οι Αντρέ Σίλβα (28′) και Μουκιέλε (57′) για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μέσι με δύο γκολ (67′, 74′ πεν.).

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κολλημένη στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα παραμένει η Γκρόιτερ Φιρτ, συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό μετά από οχτώ αναμετρήσεις. Προέρχεται από έξι σερί ήττες με πιο πρόσφατη αυτή από την Μπόχουμ (1-0 εντός). Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, πάτησαν γκάζι στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι κι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

“Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά πράγματα για την Λειψία, όλοι γνωρίζουν τι μας περιμένει. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη πρόκληση. Θέλουμε να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι με στόχο την έκπληξη”, είπε ο προπονητής Λέιτλ. Πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σεγκουίν που θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σάρπεϊ.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Μπόχουμ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λοσίγια στο 80′.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Λειψία – Γκρόιτερ Φιρτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ