9η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Καλή εκτός έδρας εμφάνιση με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε όμως ευκαιρίες και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και με αξιώσεις. Η αμυντική της λειτουργία ήταν αρκετά καλή και αποσόβησε τους κινδύνους των γηπεδούχων κρατώντας τους χαμηλά στο σκοράρισμα.

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της θέλει στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουίμπλετον. Σε πολύ καλή κατάσταση η αντίπαλός της παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να προσέξει πολύ την αμυντική της προσέγγιση, καθώς έχει δείξει πως ανεξαρτήτως έδρας καταφέρνει να απειλήσει με αξιώσεις οποιαδήποτε εστία. Θετικό είναι πως δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες της έτοιμους ενόψει της αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπεραχίνο στο 6’, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπόουμαν στο 37’.

Σριούσμπερι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εμφάνιση και αναμενόμενη ήττα εκτός έδρας με αντίπαλο την Άρσεναλ. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας φυσικά, είχε ελάχιστες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να απειλήσει με καμία από αυτές την αντίπαλη εστία. Αντιθέτως ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας και δεχόταν συνεχώς πίεση από τους γηπεδούχους, ενώ όπως ήταν φυσικό υπέκυψαν και δέχθηκαν τρία γκολ.

Το βλέμμα της στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Σριούσμπερι. Θέλει να επανέλθει άμεσα στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και ίσως έχει την κατάλληλη ευκαιρία, αφού η αντίπαλός της δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, ειδικά στο γήπεδό της. Δεν έχει καμία απουσία να ανησυχεί και αυτό της δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Άρσεναλ με σκορ 3-0, στα πλαίσια του τρίτου γύρου για το Λιγκ Καπ. Το σκορ άνοιξε ο Λακαζέτ για τους γηπεδούχους στο 11’, με τον Σμιθ Ρόου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 77’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ενκέτια στο 80’.

Γουίμπλετον Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Σριούσμπερι – Γουίμπλετον στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ