*6η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*GG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ηχηρή σφαλιάρα δέχτηκε μεσοβδόμαδα η Τσιταντέλα στην έδρα της Μπενεβέντο, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 για την 5η αγωνιστική. Το τελικό αποτέλεσμα είναι υπερβολικό: Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν (πέντε στην εστία), την ώρα που ο τερματοφύλακάς τους πραγματοποίησε συνολικά επτά αποκρούσεις!

Διάθεση και κινητικότητα, αλλά με σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων έδειξαν οι φιλοξενούμενοι. “Θα πρέπει να δείξουμε δίψα και… κακές προθέσεις με αντίπαλο την Λέτσε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γκορίνι. Σταθερά εκτός παραμένει ο Ματιόλι, αναμένεται να μείνει για λίγες βδομάδες ακόμα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-1) από την Μπενεβέντο. Ο Ακάμπορα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με Οκουονκουό στο 13′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαπαντούλα πήρε το όπλο πετυχαίνοντας χατ τρικ (69′, 84′, 86′).

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Over 4,5 & GG στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Λέτσε, παραμένοντας αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες). Μεσοβδόμαδα πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κροτόνε επικρατώντας με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ!

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας σε ποσοστό που άγγιξε το 65%, παρόλα αυτά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. “Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση με την Τσιταντέλα”, είπε ο προπονητής Μπαρόνι που μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του έμπειρου Κόντα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Κροτόνε. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντι Μαριάνο (4′, 23′) και Στρεφέτσα (69′).

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Τσιταντέλα – Λέτσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ