*7η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Η Σαν Πάουλι πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την σπουδαία νίκη που πανηγύρισε επί της Ρέγκενσμπουργκ (2-0 εντός), η Σαν Πάουλι επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Αννόβερο την προηγούμενη βδομάδα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν εννέα ευκαιρίες εκ των οποίων οι τέσσερις βρήκαν στόχο. Μία από αυτές κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αποτέλεσμα.

“Η Ίνγκολσταντ έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, γνωρίζουμε πως θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να την σταματήσουμε”, είπε ο προπονητής Σουλτζ. Οι “πειρατές” πανηγύρισαν τη νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ίνγκολσταντ, με το ίδιο σκορ (1-0). Η πιο πρόσφατη χρονολογείται στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο “Millerntor”.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από το Αννόβερο. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κερκ στο 39′.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*GG & over 3,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τον τίτλο του αουτσάιντερ επιβεβαίωσε η Ίνγκολσταντ την προηγούμενη βδομάδα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Βέρντερ. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ανεβάζοντας κατακόρυφα ρυθμούς στο δεύτερο. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

“Έχουμε μία σπουδαία πρόκληση μπροστά μας, η Σαν Πάουλι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στην έδρα της. Δουλέψαμε με στόχο να κρατήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν”, ανέφερε ο προπονητής Πέτζολντ. Σε 14 αναμετρήσεις που έδωσε με αντίπαλο την Σαν Πάουλι, η Ίνγκολσταντ πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες (επτά ήττες).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από την Βέρντερ. Στο 24′ ο Άντονιτς με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ, προτού ο Βάιζερ διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 42′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντουκτς στο 48′.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Σαν Πάουλι – Ίνγκολσταντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ