*3η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΣΠΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο έσπασε το ρόδι στο πρωτάθλημα η ΣΠΑΛ, διαλύοντας με 5-0 την Πορντενόνε στο “Paolo Mazza” πριν από δύο βδομάδες. Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές μόλις από το 13′. Τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης είχαν οι γηπεδούχοι που θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές, αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν πραγματοποιούσε οχτώ αποκρούσεις.

Ο προπονητής Κλοτέτ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν συνέχεια στην σπουδαία νίκη, δεν αναμένεται να αλλάξει τον σχηματισμό (4-2-3-1) που χρησιμοποίησε κόντρα στην Πορντενόνε. Οι Σεκ, Μανκοσού και Ντ’ Οράζιο θα βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κολόμπο.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 6-2 της Ρίμινι σε φιλικό.

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 4,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά τον βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Ρετζίνα (0-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Μόντσα έσπασε το ρόδι επικρατώντας της Κρεμονέζε (1-0 εντός) πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, παρόλα αυτά εκμεταλλεύτηκαν μία από τις δύο ευκαιρίες στο στόχο που δημιούργησαν φτάνοντας σε μία σημαντική επικράτηση.

Το συγκρότημα του Στρόπα στηρίζει πολλά στην αμυντική λειτουργία του, που κρατάει το μηδέν μετά από δύο αγωνιστικές. Θεωρείται δεδομένο πως θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς στο επιθετικό κομμάτι, κάτι για το οποίο φημίζονται οι ομάδες του 53χρονου Ιταλού προπονητή.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Κρεμονέζε. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γκίτκιαερ στο 65′.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΣΠΑΛ – Μόντσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ