*4η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Η Άουε πανηγύρισε δέκα νίκες σε 20 επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στη Σαντχάουζεν, γνωρίζοντας μόλις τέσσερις ήττες.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΟΥΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς νίκη παραμένει η Άουε σε τέσσερις αναμετρήσεις με απολογισμό 0-3-1. Την προηγούμενη βδομάδα έκανε την έκπληξη επιστρέφοντας με τον βαθμό από την έδρα της Σάλκε (1-1). Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δυσκολεύονταν στη δημιουργία ευκαιριών. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος.

“Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, μας περιμένει μία δύσκολη εντός έδρας μάχη. Σεβόμαστε απόλυτα τη Σαντχάουζεν”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Σπιλέφσκι. Η Άουε πανηγύρισε τη νίκη στις 4/5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στη Σαντχάουζεν, κρατώντας ανέπαφη εστία στις τρεις.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Σάλκε. Ο Ντρέξλερ άνοιξε το σκορ στο 32′ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Χερτέλ στο 86′.

ΑΟΥΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Κράτησε το μηδέν στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στοπ στο αρνητικό σερί τριών ηττών έβαλε η Σαντχάουζεν την προηγούμενη βδομάδα, καθώς μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Καρλσρούη (0-0 εντός) γαι την 3η αγωνιστική. Μοιρασμένη από πλευράς ευκαιριών ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την Καρλσρούη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατοχή μπάλας που είχε από το ξεκίνημα.

Θα πρέπει να γυρίσουμε τρία χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη της Σαντχάουζεν επί της Άουε (2-0 εκτός), έκτοτε σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. “Η αντίπαλός μας άλλαξε σημαντικά το καλοκαίρι, διαθέτει ένα νεανικό και δυναμικό ρόστερ που ασκεί μεγάλη πίεση. Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να περιμένουμε”, είπε ο προπονητής Κούλοβιτς.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Καρλσρούη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας σε μία, κατά τα άλλα, ισορροπημένη αναμέτρηση.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Άουε – Σαντχάουζεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ