*Τρίτος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Βελέζ Μόσταρ (12/08).

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (μέχρι 3.000).

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Λουκέρνη – Φέγενορντ.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σουηδία, -)

Από αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων προέρχεται η Έλφσμποργκ, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Τζίμι Τελίν φιλοξενήθηκε από τη Μιλσάμι, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, την οποία και συνέτριψε με 0-5. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ότι ήθελε και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση. Παράλληλα, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Κάπως έτσι, εξασφάλισε και την πρόκριση της, έχοντας επικρατήσει με 4-0 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι επέστρεψε φέτος στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, μετά από πέντε χρόνια απουσίας και στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους, κάτι που έκανε πράξη τη σεζόν 2013-2014 στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είχε εντός συνόρων υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μακροχρόνια η απουσίας του Σίμον Όλσον (ΜΕ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-5 επί της Μιλσάμι, για το Κόνφερενς Λιγκ. Τα τέρματα των Εντιονέ (5′, 25′, 64′), Φρικ (8′) και Κούπερ Λαβ (56′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη.

Έλφσμποργκ Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στο Pamestoixima.gr)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βοσνία, -)

Από εντός συνόρων ήττα προέρχεται η Βελέζ Μόσταρ. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα του Φέντα Ντούντιτς υποδέχθηκε τη Ρούνταρ Πρίγεντορ, για το πρωτάθλημα Βοσνίας, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα πριν ακόμη τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες λίγο πριν την ανάπαυλα, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της. Οπότε και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι.

Επέστρεψε φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από τη σεζόν 1988-1989, ξεκινώντας το ταξίδι της από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου και απέκλεισε με δυο νίκες την Κολερέιν (2-1 εντός, 1-2 εκτός). Στον προηγούμενο γύρο, βρέθηκε απέναντι στην ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο πρώτο ματς, για να ηττηθεί με 1-0 στο “ΟΑΚΑ”. Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Βόσνιοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι (3-2) και πήραν την πρόκριση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Ρούνταρ Πρίγεντορ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω μόλις στο δεύτερο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο τέρματα στο 29′, για να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Όσμιτς στο 40′.

Βελέζ Μόσταρ Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έλφσμποργκ – Βελέζ Μόσταρ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ