Κουπόνι Τετάρτης (28/07): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πλούσιο είναι το κουπονι οπαπ της Τετάρτης (28/07), με τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και τα ματς του να κλέβουν την παράσταση. Παράλληλα, στο πρόγραμμα παίζουν και άλλες διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέφτσι – Ολυμπιακός

Το πλεονέκτημα που πήρε από την αναμέτρηση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο τη Νέφτσι.

Λουντογκόρετς – Μούρα

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Λουντογκόρετς και Μούρα, μετά και το μεταξύ τους 0-0 πριν από μια εβδομάδα στη Σλοβενία, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καλύτερη κατάσταση οι Βούλγαροι, από τη στιγμή που παίζουν στην έδρα τους είναι ξεκάθαρο φαβορί, όντες και σε καλύτερη κατάσταση.

Μίντιλαντ – Σέλτικ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το 1-1 στο “Celtic Park”, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Κλουζ – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς

Την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να “σφραγίσει” η Κλουζ κόντρα στην υποδεέστερη Λίνκολν, μετά τη νίκη που πανηγύρισε (με ανατροπή) στο Γιβραλτάρ την προηγούμενη βδομάδα.

Σπάρτα Πράγας – Ραπίντ Βιέννης

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε μετά το 2-1 της Βιέννης η Ραπίντ, ένα σκορ που θα προσπαθήσει να προστατέψει σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα στη Σπάρτα Πράγας που θα τα δώσει όλα για όλα για την ανατροπή.

Γιουνγκ Μπόις – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου ματς, πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα η Γιουνγκ Μπόις, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της.

Γαλατασαράι – Αϊντχόφεν

Μετά τη συντριβή της Ολλανδίας με 5-1 από την Αϊντχόφεν, η Γαλατασαράι γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά και αναζητά σήμερα μια καλή εμφάνιση προκειμένου να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Σέριφ Τίρασπολ – Αλασκέρτ

Δεύτερο παιχνίδι για το 2ο προκριματικο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Σέριφ Τίρασπολ και την Αλασκέρτ. Η νίκη των Μολδαβών στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 0-1 τους δίνει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αλασκέρτ ετοιμάζεται επίσης για την έναρξη του πρωταθλήματος Αρμενίας, το προσεχές Σάββατο.

Ερυθρός Αστέρας – Καϊράτ Αλμάτι

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Καϊράτ Αλμάτι με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσει εκείνος την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σέρβοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στη νέα αγωνιστική περίοδο και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Η Καϊράτ Αλμάτι έχει κάνει δύο διαδοχικές ήττες εντός συνόρων.

Εξ αναβολής αναμετρήσεις

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 2ης, εξ αναβολής αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Οντ φιλοξενεί στο “Skagerak Arena” τη Σάντεφιορντ, ενώ η φορμαρισμένη Λίλεστρεμ υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ. Επίσης, η Χάουγκεσουντ που έμεινε εκτός Κυπέλλου παίζει με τη Στρέμσγκουντσετ και η Μιεντάλεν αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Στάμπεκ.

Κάνουν το πρώτο βήμα

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της φάσης των “16” στο Κύπελλο Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ενώ η Σάο Πάουλο αργότερα φιλοξενεί τη Βάσκο ντα Γκάμα. Επίσης, η Σάντος φαίνεται να έχει το πιο εύκολο έργο απέναντι στη Ζουαζεϊρένσε και τέλος, η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται τη Μπαΐα.

Δύσκολη έξοδος για Ρίβερ Πλέιτ

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής, η Ρίβερ Πλέιτ έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Λανούς, ενώ η Πατρονάτο θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Στην έδρα της Μπάνφιλντ δοκιμάζεται η Ουνιόν, ενώ η Βελέζ υποδέχεται την Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Δίνουν ραντεβού στα προημιτελικά

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, μετά το τέλος της οποίας θα μάθουμε ποιες οχτώ ομάδες θα δώσουν ραντεβού στα προημιτελικά. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Ισπανία – Αργεντινή, δύσκολο έργο θα έχει η Γαλλία κόντρα στη διοργανώτρια Ιαπωνία. Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Γερμανία κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Νότια Αφρική.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 28 07 2021