Stoiximan: Nέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός με πλήθος αγορών (28/07)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 20:00, η Νέφτσι Μπακού υποδέχεται τον Ολυμπιακό για ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Nέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα γνώρισε η Νέφτσι Μπακού στην αναμέτρηση στην Αθήνα με την αποψινή της αντίπαλο. Δέχτηκε γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Αφότου ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες, πήρε την πρωτοβουλία κινήσεων. Δημιούργησε αρκετές φάσεις και έφτασε κοντά στο να σκοράρει. Όμως, στο 63ο λεπτό ήρθε η αποβολή του Τσέλικ και έχασε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το προβάδισμα για την πρόκριση έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός μετά από το πρώτο παιχνίδι. Έκανε το 1-0 μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με το γκολ του Καμαρά στο 29’, έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά. Ένα τέταρτο αργότερα, ο σκόρερ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ωστόσο και η άλλη πλευρά έχασε παίκτη στο 63’ και υπήρξε αριθμητική ισορροπία. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν αήττητοι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους, επίσημα και φιλικά.

Mε βάση τις αποδόσεις στη Stoiximan, φαβορί στην αναμέτρηση είναι ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο άσος βρίσκεται στο 4.42, το “Χ” στο 3.51 και το διπλό στο 2.04. Για να πάρει την πρόκριση, η ομάδα του Πειραιά είναι στο 1.15 και η Νέφτσι Μπακού στο 5.70.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα