Πέφτουν τα διπλά για Φλαμένγκο & Βίμποργκ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Κλασικό καλοκαιρινό Κυριακάτικο το σημερινό κουπονι οπαπ με τη σημαντικότερη δράση να εντοπίζεται στη Σκανδιναβία. Πρέμιερα στο πρωτάθλημα Δανίας, συνεχίζουν ακάθεκτοι Σουηδοί και Νορβηγοί στις δύο πρώτες κατηγορίες. Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρουσα δράση και στη Λατινική Αμερική με καλό πρόγραμμα σε Βραζιλία, Αργεντική και Ουρουγουάη. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρκετά ενδιαφέρον το Κυριακάτικο κουπόνι όσον αφορά τις αλλαγές αποδόσεων, με αρκετές μεγάλες πτώσεις να εντοπίζονται στο πρόγραμμα. Η μεγαλύτερη πτώση όλων παρατηρείται στο ΜπαΐαΦλαμένγκο, όπου έχουμε και αλλαγή φαβορί. Το διπλό άνοιξε στο 2.88, αλλά πλέον γύρισε ως σαφές φαβορί στο 1.91!

Πτώση στην απόδοση των φιλοξενούμενων παρατηρούμε και στο ΝόρτζελαντΒίμποργκ για την πρεμιέρα στη Δανία. Το διπλό άνοιξε στο 4.33, αλλά η ψαλίδα έκλεισε στις στοιχηματικές και πλέον η νίκη της Βίμποργκ προσφέρεται στο 3.00.

Μεγάλη πτώση έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες και ο άσος στον αγώνα ΙντερνασιονάλΖουβεντούδε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν ως οριακό φαβορί στο 2.60, αλλά πλέον προσφέρονται ως ξεκάθαρο φαβορί σε απόδοση 1.83.

Τέλος, στη Νορβηγία και στον αγώνα ΛίλεστρομΜόλντε έχει σταθερή πτώση ο άσος. Η Λίλεστρομ είναι το αουτσάιντερ του αγώνα, ωστόσο οι τιμές του άσου πέφτουν τις τελευταίες ώρες. Το αρχικό 4.33 έχει γίνει 3.60.

Τζίροι στοιχήματος

Ποικιλόμορφο το σημερινό κουπόνι, το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στη λίστα με τους μεγαλύτερους τζίρους της Κυριακής. Το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας είναι το ΝόρτζελαντΒίμποργκ από την πρεμιέρα της δανέζικης SuperLiga. Πάνω από 38,000 ευρώ έχουν πονταριστεί στο ματς με το 46% να πηγαίνει στον άσο.

Αρκετά χαμηλότερα κινούνται τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι στιγμής (10:00). Στο ΣαπεκοένσεΚουιάμπα για το Brasileirao έχουν πονταριστεί πάνω από 7,000 ευρώ, με ισόποση μοιρασιά στα τρία σημεία.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας είναι το ΈρεμπροΧάμαρμπι για την Allsvenskan της Σουηδίας, με πάνω από 6,000 ευρώ τζιράρισμα. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, έχουν πάρει το 59% των πονταρισμάτων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα