Bet365: Γκοϊανιένσε – Παλμέιρας με πλήθος αγορών (18/07)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:00, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Παλμέιρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Α’ Βραζιλίας και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Γκοϊανιένσε – Παλμέιρας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από δύο διαδοχικά “Χ” τα οποία είχαν και το ίδιο σκορ (1-1). Οι ισοπαλίες ήρθαν απέναντι στις Σπορτ Ρεσίφε εντός και Γιουβεντούντε εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη (0-1) απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Γκρέμιο. Πολύ δυνατή εμφανίζεται στα μετόπισθεν, έχοντας δεχτεί εννιά γκολ σε 10 στο σύνολο αγώνες. Είναι στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους συγκομιδή.

Την εξαιρετική πορεία της συνεχίζει η Παλμέιρας στη Serie A. Διατηρεί ένα σερί έξι νικών, πέντε για το πρωτάθλημα και μια για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με το 1-0 στην έδρα της Ουνιόν Κατόλικα. Καταλαμβάνει την κορυφή στην κατάταξη του πρωταθλήματος με 25 βαθμούς. Παράλληλα, έχει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 21 τέρματα στο σύνολο. Τελευταία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας τη Σάντος με 3-2.

Αν δει κανείς τις αποδόσεις της Bet365, η Παλμέιρας έχει προβάδισμα για το τρίποντο. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 3.60, το “Χ” στο 3.50 και το διπλό στο 2.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις