Πέφτει το διπλό της Στενχάουσμιουρ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ της Τρίτης (13/07) παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, αφού περιλαμβάνει ένα γεμάτο πρόγραμμα με τα προκριματικά του Champions League να ξεχωρίζουν. Παράλληλα υπάρχει δράση σε Βραζιλία και Σκωτία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Τα προκριματικα του Champions League πρωταγωνιστούν στο σημερινό κουπόνι, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στις αλλαγές αποδόσεων. Η μεγαλύτερη πτώση που παρατηρούμε στο σημερινό πρόγραμμα είναι στον αγώνα ΝταμπάρτονΣτενχάουσμιουρ για το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στους γηπεδούχους, το διπλό έχει κατρακυλήσει από το αρχικό 4.20 σε απόδοση φαβορί στο 2.50. Αντιθέτως, ο άσος ανέβηκε από το 1.62 στο 2.70.

Παραμένουμε στο Λιγκ Καπ Σκωτίας και πάμε στον αγώνα Έιρ ΓιουνάιτεντΕδιμβούργο, όπου πέφτει το “Χ” τις τελευταίες ώρες. Η ισοπαλία λοιπόν άνοιξε στο 6.00, αλλά πλεον προσφέρεται στο 4.20!

Περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στον αγώνα Μπόκα ΤζούνιορςΑτλέτικο Μινέιρο πέφτει το διπλό των Βραζιλιάνων. Η νίκη των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 3.80, αλλά πλέον προσφέρεται στο 2.70, σε ίδια απόδοση με τον άσο που είχε ανοίξει στο 2.00.

Τέλος, πέφτει το διπλό και στο Αμέρικα ντε ΚάλιΑτλέτικο Παραναένσε για τον ίδιο θεσμό. Η νίκη των Βραζιλιάνων άνοιξε στο 2.75, αλλά πλέον προσφέρεται στο 2.25.

Τζίροι στοιχήματος

To Εuro 2020 ολοκληρώθηκε και το ποδοσφαιρικό-στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα προκριματικά των διασυλλογικών διοργανώσεων. Σήμερα υπάρχει πλήρες πρόγραμμα στον 1ο προκριματικό του Champions League και οι αγώνες του πρωταγωνιστούν στη λίστα με τους μεγαλύτερους τζίρους.

Το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας είναι το Λίνκολν Ρεντ ΙμπςΦόλα Ες με πάνω από 27,000 ευρώ τζίρο. Το 48% των πονταρισμάτων έχει πάει στο διπλό της ομάδας από το Λουξεμβούργο.

Δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι είναι το Σέριφ ΤιρασπόλΤέουτα με πάνω από 26,000 ευρώ τζίρο. Το 78% των πονταρισμάτων έχει πάει στον χαμηλό άσο των Μολδαβών.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας είναι το ΡίγαΜάλμε με πάνω από 19,000 ευρώ τζίρο. Το 69% έχει πονταριστεί στο διπλό των Σουηδών.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα