Interwetten: Ιταλία – Αγγλία με κορυφαίες αγορές (11/07)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Σπουδαίος τελικός Euro 2020 απόψε (22:00) ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία και η Interwetten διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές!

Ιταλία – Αγγλία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα δίκαια έχει φτάσει ως τον τελικό η Ιταλία. Έχει παρουσιάσει εικόνα μεστή και με αυτοπεποίθηση και τον αέρα του πρωταθλητή. Είναι πολύ δημιουργική στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που δείχνει με κάθε ευκαιρία. Τυχόν αδράνειες δεν τις πλήρωσε ακριβά και είχε και την τύχη με το μέρος της. Στα ημιτελικά, πήγε ως τα πέναλτι με την Ισπανία (κανονική διάρκεια 1-1) και έδειξε χαρακτήρα εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Η Αγγλία έχει εμφανιστεί σοβαρή στο Euro μέχρι στιγμής και πείθει με την απόδοσή της. Έχει πειθαρχημένο σύνολο, ενώ ο Κέιν μπορεί να άργησε αλλά έχει… ξυπνήσει για τα καλά (4 γκολ συνολικά). Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην άμυνά της, καθώς έχει παθητικό μόλις 1 τέρμα σε όλη τη διοργάνωση. Αυτό ήρθε στο ακριβώς προηγούμενο ματς με τη Δανία, που οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 1-1 στο 90λεπτο. Η λύση δόθηκε όταν κέρδισε πέναλτι, με τον Κέιν να βρίσκει δίχτυα για άλλη μια φορά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, δεν υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα για κάποια ομάδα. Τόσο ο άσος όσο και το διπλό βρίσκονται στο 2.80. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.00 και το να στεφθεί κυπελλούχος η Ιταλία είναι στο 1.80 και η Αγγλία στο 2.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις