Τραγωδία οι Τούρκοι, “αέρας” ξανά οι Ιταλοί!

Ανανεώθηκε:
italia-euro2020

Χθες Τετάρτη (16/06) ξεκίνηση η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2020 και πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ενόψει της νοκ άουτ φάσης. Νωρίς οι Ρώσοι έμειναν ζωντανοί με το 1-0 επί των Φινλανδών, αλλά οι Τούρκοι είναι με το 1.5 πόδι εκτός θεσμού μετά από μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση. Έχασαν 2-0 και όσον αφορά το στοίχημα, έστειλαν πολύ κόσμο να ψάχνει κουβά… Η βραδιά έκλεισε με ένα ακόμη show της “σκουάντρα ατζούρα“, που “έπνιξε” και τους Ελβετούς.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ξέρεις ποιος είναι ο βασιλιάς των σπορ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2020 Στοίχημα

Νωρίς στην Αγία Πετρούπολη, οι Ρώσοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας, ωστόσο ανταπεξήλθαν στην πίεση και πήραν δίκαιη νίκη με 1-0. Το τελικό σκορ αδικεί τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Με βάση τις ευκαιρίες δεν θα ήταν υπερβολή να δούμε ένα σκορ 4-2. Καθοριστικός σκόρερ ο Μίραντσουκ της Αταλάντα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και αφού είχε ακυρωθεί οριακά γκολ του Πογιάνπαλο, του ήρωα της πρεμιέρας για τους Φινλανδούς. Επιβεβαιώθηκε το χαμηλό “διπλό” του 1.60. 

Το επόμενο ματς όμως δεν εξελίχθηκε όπως το περίμεναν οι περισσότεροι. Οι Τούρκοι ήταν για πολλούς επικίνδυνο αουτσάιντερ πριν την εκκίνηση του τουρνουά, όμως μετά από δύο παιχνίδια έχουν εξελιχθεί στη μεγαλύτερη απογοήτευση. Και μπορεί η ήττα της πρεμιέρας από τους φορτσάτους Ιταλούς να ήταν δικαιολογημένη, το χθεσινό αποτέλεσμα και κυρίως εμφάνιση ήταν απαράδεκτη για μια ομάδα με το συγκεκριμένο ρόστερ. Άστοχος ο Γιλμάζ, “χαμένη” η άμυνα τους, το τελικό 2-0 αδικεί τους νικητές Ουαλούς που έφτιαξαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες να “καθαρίσουν” το ματς πολύ νωρίτερα από το 95′. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε από την άσπρη βούλα ο Μπέιλ, που σέρβιρε για το 2-0 του Ρόμπερτς. Τελικά πήγαν πολλοί κουβά που πήραν τον άσο των Τούρκων που έφτασε ως το 2.80 και δικαιώθηκαν όσοι στήριξαν τους Βρετανούς στο 2.75.

Το βραδινό αποτέλεσμα όμως ήταν αναμενόμενο. Η ομάδα του Μαντσίνι επιβεβαίωσε ότι είναι πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου μετά από μία ακόμη ολοκληρωτική εμφάνιση και το εντυπωσιακό 3-0. Το τελικό σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους Ιταλούς αν ο Ιμόμπιλε αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ. Απόλυτος MVP του αγώνα ο Λοκατέλι! Ο χαφ της Σασουόλο έκανε τα πάντα στον αγώνα. Δημιούργησε και εκτέλεσε για το 1-0, ο ίδιος έκανε το 2-0 με δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής και μαζί με τους Μπαρέλα και Ζορζίνιο εξαφάνισαν τα χαφ των Ελβετών. Παράλληλα με την επιθετική δυναμική που βγάζουν οι Ιταλοί, παρουσιάζουν και εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Όχι μόνο κράτησαν το μηδέν, δεν δέχθηκαν ξανά φάσεις, με τον Ντοναρούμα να έχει μόλις μία επέμβαση σε δύο ματς! Εξαιρετικό ο Ατσέρμπι, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Κιελίνι, “στραγγάλισε” τον Εμπολό. Εύκολος λοιπόν ο άσος του 1.67, πληρώθηκαν και όσοι ακολούθησαν betarades με το -1 ασιατικό!