Κουπόνι Σαββάτου (12/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Σάββατο σήμερα (12/06) και είναι η δεύτερη μέρα του EURO, που ξεχωρίζει και στο κουπονι οπαπ. Χθές έγινε η αρχή, και απόψε οι αναμετρήσεις συνεχίζονται με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρία ματς. Δεν είναι μόνο αυτή η διοργάνωση που παίζει, αλλά έχει και άλλα ενδιαφέροντα ματσάκια στοιχηματικά. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο – Ρωσία

Σε συνθήκες έδρας ξεκινά το Euro για τη Ρωσία, που υποδέχεται στην Αγία Πετρούπολη το ισχυρό Βέλγιο. Φαβορί για τη νίκη και την πρωτιά του ομίλου η ομάδα του κόουτς Μαρτίνεθ, έστω κι αν δεν έχει σήμερα τον Ντε Μπρόινε στη διάθεση της.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ουαλία – Ελβετία

Η Ουαλία ταξίδεψε με αισιοδοξία στο Μπακού, είναι σκληροτράχηλο σύνολο, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα των Ράμσεϊ και Μπέιλ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την άλλη, η Ελβετία υπερέχει σίγουρα σε ποιότητα, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και έχει υψηλότερες βλέψεις απ’ τους Ουαλούς στο τουρνουά.

Δανία – Φινλανδία

Η Δανία επιστρέφει σε τελική φάση Euro, διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και το σημαντικό είναι ό,τι παίζει όλα τα παιχνίδια του ομίλου στην Κοπεγχάγη. Η Φινλανδία, από την άλλη, είναι “πρωτάρα” σε μεγάλη διοργάνωση, θα βγάλει ενθουσιασμό και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Δανούς.

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ

Στο MLS διεξάγεται ένας αγώνας απόψε, με το Κάνσας Σίτι να υποδέχεται το Οστιν, με τους γηπεδούχους να μην έχουν τον πρώτο τους σκόρερ, Αλαν Πουλίδο, λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Πρώτο εισιτήριο για τελικό

Η Τορκί φιλοξενεί την Νοτς Κάουντι σε μονό νοκ άουτ αγώνα για τα πλέι οφς της Νάσιοναλ Λιγκ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό της άλλης εβδομάδας, ένα βήμα πριν την άνοδο.

Μεγάλο ντέρμπι στο Σάο Πάουλο

Με δύο αγώνες ξεκινάει η 3η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, αμφότεροι θα γίνουν στο Σάο Πάουλο, ο ένας αποτελεί και μεγάλο ντέρμπι της πόλης, με την Παλμέιρας να υποδέχεται την Κορίνθιανς.

Με νέο προπονητή η Κρουζέιρο

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Γκοϊάς να ξεχωρίζει λόγω ονομάτων των ομάδων και επειδή η Κρουζέιρο θα έχει και ντεμπούτο προπονητή στον πάγκο της.

Ανεβασμένη η Κρίστιανσουντ

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Κρίστιανσουντ που άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα, είναι σε καλή κατάσταση και υποδέχεται την Οντ, που νίκησε τη Μπούντε/Γκλιμτ στο προηγούμενο. Την ίδια ώρα, η Μόλντε αντιμετωπίζει εκτός έδρα τη Σάντεφιορντ που θα πουλήσει ακριβά το “τομάρι” της.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Δοκιμασία” για την τρομερή Φρέντρικσταντ

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Φρέντρικσταντ που έχει μόνο νίκες αγωνίζεται εκτός έδρας με την Όλεσουντ που έχει υψηλές βλέψεις. Επίσης, η Ράνχαϊμ φιλοξενεί τη Σόγκνταλ και η ΧαμΚαμ τη Στρέμεν. Δύσκολο παιχνίδι για τη Σταρτ στην έδρα της Οσάνε. Ακόμα, η Γκρόρουντ υποδέχεται την KFUM Όσλο.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)κουπονι στοιχηματος