Interwetten: Ρωσία – Βουλγαρία με κορυφαίες αγορές (05/06)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 18:00, η Ρωσία κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο πλαίσιο φιλικού και η Interwetten διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές!

Ρωσία – Βουλγαρία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη του Euro περιμένει η Ρωσία, θέλοντας να κρατηθεί “ζεστή” με ενδιάμεσα φιλικά. Την περασμένη Τρίτη αντιμετώπισε εκτός έδρας την Πολωνία σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα, που έληξε με ισοπαλία και 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4′, όμως ισοφάρισε στο 21′ με τον Καραβάεβ. Στα πρόσφατα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ που έδωσε μέτρησε δύο νίκες, απέναντι σε Μάλτα (1-3, εκτός) και Σλοβενία (2-1, εντός), καθώς και μια ήττα κόντρα στη Σλοβακία (2-1, εκτός).

Μακριά από τη νίκη έχει μείνει η Βουλγαρία στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έμεινε εκτός Euro, ενώ στη συνέχεια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Έχασε από την Ελβετία με 1-3 και από την Ιταλία με 0-2, σε αμφότερα τα παιχνίδια εντός έδρας. Το “Χ” ήρθε με τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας. Στο πρόσφατο φιλικό της εκτός με τη Σλοβακία έμεινε στο 1-1, ενώ είχε προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, το προβάδισμα για να κερδίσει έχει η Ρωσία, με τον άσο να εντοπίζεται στο 1.47. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.00 και το διπλό της Βουλγαρίας στο 7.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις