Με ανατροπή στην Τσάμπιονσιπ η Μπλάκπουλ, έχασε και έμεινε κατηγορία η Ναντ!

Ανανεώθηκε:
Μπλάκπουλ 2021

Η χτεσινή (30/05) Κυριακή ήταν επεισοδιακή στα προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές συγκινήσεις! Θέαμα προσέφεραν ματς τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γαλλία, που καθόρισαν την άνοδο αλλά και την παραμονή σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δύο ομάδες πανηγύρισαν στο τέλος και έστειλαν στο ταμείο όσους τις εμπιστεύτηκαν. Ας δούμε τι ακριβώς συνέβη!

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία Στοίχημα

Για μια θέση στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη αγωνιστική περίοδο κοντραρίστηκαν χτες στις 17:00 Μπλάκπουλ και Λίνκολν στην ουδέτερη έδρα του “Γουέμπλεϊ”. Μεγάλο το διακύβευμα για τον τελικό νικητή που μπορούσε να είναι μόνο ένας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης… από λάθος! Ο Τέρτον έκανε το σφάλμα και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του με αυτογκόλ, χαρίζοντας το προβάδισμα στη Λίνκολν. Η Μπλάκπουλ υπέστη έτσι δυνατό σοκ, ωστόσο έδειξε να συνέρχεται στην πορεία. Ο Ντούγκαλ ήταν αυτός που το 34′ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και την έβαλα ξανά στο παιχνίδι, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Μπλάκπουλ να έχει το πάνω χέρι, καθώς μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης της που χρίστηκε σκόρερ ήταν και αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ για λογαριασμό της. Ο Ντούγκαλ, λοιπόν, και πάλι στο 54ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έκανε την ανατροπή για το 2-1. Χάρη σε συντονισμένη προσπάθεια, αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και έστειλε την Μπλάκπουλ μια κατηγορία πιο πάνω.

Επιβεβαιώθηκε έτσι και η πρόταση του Betarades.gr, που έπεσε διάνα στη συγκεκριμένη περίπτωση! Η πρόταση για την αναμέτρηση ήταν ο ο άσος σε απόδοση 2.44.

Γαλλία Στοίχημα

Στους αγώνες μπαράζ για την παρουσία στη γαλλική Λιγκ 1 του χρόνου περνάμε τώρα. Η Ναντ υποδέχτηκε την Τουλούζ στις 19:00 στη μεταξύ τους ρεβάνς, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα μετά από το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Αποφασισμένη εξ αρχής έδειξε η Τουλούζ να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον αγώνα. μπήκε δυναμικά και είχε τον πρώτο λόγο στις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Όμως, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ, αφού αμφότερες οι ομάδες δεν βρήκαν δίχτυα. Το 0-0 παρέμεινε στην ανάπαυλα και όλα θα κρίνονταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν από την αρχή του αγώνα. Ο Μπαγιό ήταν ο σκόρερ στο 62′ λεπτό, που διαμόρφωσε το 0-1. Η κινητικότητα από την πλευρά και τον δύο αντιπάλων συνεχίστηκε, με την Τουλούζ που άλλωστε ήταν αυτή που “καιγόταν” να έχει τις περισσότερες φάσεις. Στο 87′ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά από την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Ενγκουμού. Τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε στα λεπτά που απέμειναν και το αποτέλεσμα χάρισε μεν τη νίκη στην Τουλούζ, αλλά την παραμονή στη Ναντ!

Δεν περίμεναν πολλοί, όπως φαίνεται, πως η Τουλούζ θα κερδίσει την άνοδο, αλλά ούτε πως μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Το διπλό βρισκόταν σε απόδοση 3.40 πριν τη σέντρα του αγώνα.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ