Bet365: Άστον Βίλα – Έβερτον με πλήθος αγορών (13/05)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 20:00, Άστον Βίλα και Έβερτον κοντράρονται για εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Άστον Βίλα – Έβερτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη σημερινή της αντίπαλο έπαιξε η Άστον Βίλα δύο αγωνιστικές πίσω εκτός έδρας. Κέρδισε εκείνο το ματς με 1-2, έχοντας προηγηθεί στο 13’ με τον Γουότκινς και παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα με τον Ελ Γκάζι στο 80’. Ακολούθησε η ήττα της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας με 1-3. Άνοιξε το σκορ με τον Τραορέ στο 24’, όμως οι “κόκκινοι διάβολοι” στο δεύτερο ημίχρονο απέκτησαν τον έλεγχο. Είναι στην 11η θέση της κατάταξης και δεν προλαβαίνει να μπει στην εφτάδα, αλλά ούτε και να μπλέξει σε ιστορίες για παραμονή στην κατηγορία.

Από μια σημαντική νίκη έρχεται η Έβερτον, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ με σκορ 0-1. Ήταν πιο αποτελεσματική και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Κάλβερτ-Λιούιν στο 24ο λεπτό. Πλέον θέτει υποψηφιότητα να μπει στην πρώτη εφτάδα που χαρίζει συμμετοχή στην Ευρώπη του χρόνου. Απέχει από την 7η θέση και την Τότεναμ μόλις έναν πόντο, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις στην Bet365, ελαφρύ προβάδισμα νίκης έχει η Έβερτον στο ματς. Στο 2.80 προσφέρεται ο άσος, στο 3.40 το “Χ” και στο 2.50 το διπλό.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις