Από αουτσάιντερ φαβορί στην Αργεντινή!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Φουλαριστό είναι το κουπονι οπαπ αυτή την Κυριακή (02/05) του Πάσχα. Στο πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνονται δυνατοί αγώνες εκτός συνόρων. Μεταξύ άλλων, ενδιαφέρον υπάρχει στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Λα Λίγκα και τη Σέριε Α. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Αρκετές και μεγάλες σε μέγεθος είναι οι πτώσεις σε αποδόσεις που παρατηρούμε σήμερα. Έχουν την αξία τους για κάθε διαβασμένο παίκτη στοιχήματος.

Αρχικά, στην Αργεντινή και το Ντεφένσα ι Χουστίσια – Ουνιόν Σαντά Φε βλέπουμε πως υπάρχει στροφή 180 μοιρών. Οι φιλοξενούμενοι από αουτσάιντερ βρέθηκαν να είναι το φαβορί! Στο 3.10 άνοιξε το σημείο και τώρα πια έχει κατέβει στο 2.25.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και περνάμε στο Ταγέρες  – Ουρακάν. Εδώ πτώση συναντάμε στον άσο, που έπαιζε δυνατά για να επιβεβαιωθεί εξ αρχής. Στο 2.38 ξεκίνησε η τιμή του και πια έχει πέσει στο 1.75.

Προχωράμε με την ανώτερη κατηγορία και το Άγιαξ – Έμεν. Φυσικά, οι γηπεδούχοι έχουν την απόλυτη κυριαρχία στις αποδόσεις. Ωστόσο, το διπλό έχει αξιοσημείωτη κάθοδο, από το 21.00 στο 17.00. Δηλαδή, μειώθηκε κατά 19%!

Σειρά έχει η γαλλική Λιγκ 1 και το Λοριάν – Ανζέρ. Εδώ ο άσος διατηρεί τις πιθανότητες για επιβεβαίωση, που ισχυροποιήθηκαν. Ξεκίνησε στο 2.20 και έχει καταλήξει στο 1.80.

Στην Ιταλία περνάμε και τη Σέριε Α, για το Λάτσιο – Τζένοα. Παραμένουν αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, αλλά η απόδοση νίκης τους έχει χαμηλώσει. Στο8.50 εντοπιζόταν στην αρχή και έχει σημειώσει κάθοδο στο 7.00.

Τζίροι στοιχήματος

Δεν εκπλήσσουν τα εμπορικότερα παιχνίδια για σήμερα. Για άλλο ένα 24ωρο κυριαρχεί η Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη τριάδα.

Η κορυφή αναμενόμενα ανήκει στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Έχει συγκεντρώσει 249.175€ σε τζίρο και από αυτά, το 38,55% έχει πονταριστεί στο διπλό της ομάδας του Κλοπ.

Δεύτερο στη σχετική κατάταξη έρχεται στο Νιουκάστλ – Άρσεναλ. Έχει συγκεντρώσει 221.446€ και εξ αυτών, το 46,93% έχει κατεύθυνση τη νίκη των “κανονιέρηδων”.

Η τριάδα κλείνει με το Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 154.921€ είναι το ποσό του τζίρου εδώ και το συντριπτικό 74,78% έχει παιχτεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα